Så kom tapet for FBK - 112 dager etter forrige nederlag

Av

(FBK-Byåsen 20-28) Etter ni strake triumfer kom tapet for FBK. Foran 889 tilskuere tapte de med åtte mål for Byåsen etter at det sto 11-15 ved pause.

DEL

Det var 112 dager siden sist FBK-jentene opplevde et nederlag. Sist det skjedde var mot Storhamar den 7. november i fjor, da de ble slått ut i semifinalen av cupen.

– Jeg er utrolig skuffet over at vi ikke presterer bedre når så mange finner veien til Kongstenhallen, sier Andrea Rønning til Fredriksstad Blad.

Et kjipt tap

Gjestene tok tidlig overtaket i målprotokollen. De koblet grepet til pause og gjestene fra Trondheim kunne cruise inn til en fortjent seier etter sidebytte.

- Vi har ikke glemt hvordan det er å tape, men det er lenge siden. Likevel er det kjipt når det skjer på en slik måte. Jeg følte det var god stemning før kampen, men ute på banen gikk mye galt, konstaterer Frida Kjuus Christiansen.

- Hva gikk galt?

- Det er små detaljer som pasninger og at vi skyter stang ut isteden for stang inn. Vi hadde veldig lyst til å vise oss frem for publikum, men vi håper de likevel kommer tilbake. Nå får vi muligheten allerede på søndag til å revansjere oss mot Gjerpen. Da skal vi slå tilbake, lover Kjuus Christiansen.

Ble ikke påvirket

Andrea Rønning kan se tilbake på en litt turbulent uke, hvor det ble kjent at hennes neste klubb Larvik er i økonomisk trøbbel.

- Hvordan har du opplevd den siste tiden?

- Jeg har prøvd å ikke la meg påvirke av det og hadde veldig lyst til at vi skulle lykkes i denne matchen. Fokuset har hele tiden vært på FBK. Derfor er det så surt at det gikk slik, sukker Rønning. Med onsdagens tap er FBK på en 4. plass på tabellen. Storhamar tapte overraskende 22-23 for Oppsal. FBK ble passert av Larvik som beseiret Fana med 21-18.

Artikkeltags