Gå til sidens hovedinnhold

– Grevlingen levde og kjempet en desperat kamp for å overleve

Artikkelen er over 2 år gammel

– I dag skulle jeg ut på sykkeltur og da jeg kom ned til krysset Ryenveien-Hassingveien så jeg en grevling ligge i veien, forteller en FB-leser som ønsker å være anonym, men gjerne vil fortelle om den opprørende hendelsen.

– Grevlingen levde og kjempet en desperat kamp for å overleve. Den hadde åpenbart blitt påkjørt for den klarte ikke å bruke bakbeina sine, fortsetter mannen.

Måtte skytes

– Jeg ringte Viltnemnda som kom etter 15-20 minutter. Da hadde grevlingen klart å dra seg inn i hekken og den var sannsynligvis død da viltnemnda kom, men mannen fra Viltnemnda valgte likevel å forsikre seg om at den var død ved å skyte den.

– Det som gjør meg veldig trist er at de som kjørte på grevlingen, valgte å bare kjøre videre, sier FB-leseren.

– Videre ble jeg skuffa over alle de andre som valgte å gå, sykle og kjøre forbi. Grevlingen var veldig lett å få øye på og det er utrolig at ikke flere stoppet.

Straffbart og farlig

– Mannen fra viltnemnda fortalte meg at det er straffbart å kjøre på et dyr og ikke stoppe. Det som også er skummelt er at dette er et område med mange barn. Hva om noen barn hadde oppdaget grevlingen og prøvd å hjelpe den? En skadet grevling kan være veldig farlig, påpeker FB-leseren.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.