Laget førjulsfest på Gressvik sykehjem

Koste seg. Beboerne på Gressvik sykehjem satte pris på helsefagelevenes førjulsfest. På bildet serverer Sara Berg smørbrød til Ester Johansen,Chris Lie og Jane Lie.

Koste seg. Beboerne på Gressvik sykehjem satte pris på helsefagelevenes førjulsfest. På bildet serverer Sara Berg smørbrød til Ester Johansen,Chris Lie og Jane Lie. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Siden tidlig i høst har de hatt praksis på Gressvik sykehjem. Onsdag inviterte 11 helsefagelever ved Glemmen videregående skole beboerne til førjulshygge.

DEL

– Vi har likt oss veldig godt her, og dette er vår måte å gi noe tilbake. Ekstra hyggelig er det å se at beboerne satte pris på initiativet, sier Sara Berg som har trivdes godt på sykehjemmet i høst.

Laget alt selv

Sammen med sine medelever bød hun på smørbrød, kaffe, kaker og utlodning.

– Vi har laget alt selv. Smørbrødsmøringen tok sin tid, men jeg tror det ferdige resultatet ble bra. Ingen har klaget i hvert fall, smiler hun.

Beboere FB var i kontakt med satte tydelig pris på helsefagelevenes førjulsfest, og de roste dem for deres innsats på sykehjemmet i høst.

Stolt av elevene

Også Birgitte Torp, elevenes lærer på Glemmen videre skole, likte det hun så.

– Hyggelige aktiviteter som dette bidrar til å øke livsgleden hos beboerne. Vi er stolte av elevene og jobben de har gjort her, slo hun fast.

Artikkeltags