Viktig borteseier for Greåker

Kaptein Lars Erik Torp scoret to av målene da Greåker slo Gjelleråsen med 6-4 på bortebane lørdag. (Foto: Vetle Granath Magelssen)

Kaptein Lars Erik Torp scoret to av målene da Greåker slo Gjelleråsen med 6-4 på bortebane lørdag. (Foto: Vetle Granath Magelssen)

Artikkelen er over 3 år gammel

(Gjelleråsen – Greåker IBK 4-6) «Bulldogene» fra Greåker sikret seg en svært viktig borteseier lørdag.

DEL

(Sarpsborg Arbeiderblad) Gulljagende Greåker reiste seg etter en heller bedrøvelig 1. periode. Det var Gjelleråsen som var i føringen med 3-1 etter de første tyve minuttene, men Greåker snudde det hele til sin fordel med godt spill i de to påfølgende periodene og vant til slutt 6-4 i dette oppgjøret i herrenes eliteserie i innebandy.

– Det var takket være egne feil at vi lå under etter 1. periode. Vi gikk bort fra gameplanen og ble straffet. Etter det spilte vi mer kynisk og vant de to siste periodene med 5-1 til sammen. Selv om vi ligger under har vi ro i laget. Vi setter det defensive spillet vårt og jobber oss inn i kampen igjen. Det var en viktig seier i en vanskelig bortekamp, forklarer Greåker-trener Tomas Näsholm til SA-sporten etter lørdagens seier i Lihallen.

Målscorere for Greåker lørdag: Jesper Hägg (2), Lars Erik Torp (2), Jonas Klefbeck og Cato Glenge.

Seieren gjør at Greåker er kun to poeng bak Slevik, som troner øverst på eliteserietabellen. Søndag har Greåker hjemmekamp mot Sandnes, som kjemper i bunnsjiktet i eliteserien.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags