Gå til sidens hovedinnhold

Gratis juletrefest for barna på Lisleby

Artikkelen er over 2 år gammel

Tradisjonen tro arrangerte Lisleby Fotballklubbs etterskoletidtilbud "Fotball Fritid" stor juletrefest for barna på Lisleby sist fredag.

Innsendt

Nærmere 90 barn møtte til festen og de spiste julegrøt og gikk rundt juletreet. I tillegg fikk alle barna både godtepose og julegave med seg hjem. Festen er gratis for alle og har vi fått god hjelp fra Lions Fredrikstad/Glemmen og Lions damegruppa i Gamlebyen som stilte som både nisser og kokker på årets fest. Den gjengen er helt utrolige, de stiller alltid opp når vi trenger hjelp til å gjennomføre aktiviteter. I tillegg har vi fått økonomisk støtte gjennom IMDI-midler fra Fredrikstad kommune.

Juletrefesten ble veldig vellykket og jeg er sikker på at barna storkoste seg.

– Det er ikke alle hjem som bugner av gaver og for mange er dette en fin måte å gå inn i juletiden på. Det er også derfor vi legger festen før jul, og ikke i romjula eller på nyåret som er tradisjonen fra gammelt av. I år delte vi ut bager, fotballdrakter, treningsdresser, fotballsko, luer, sokker, leker og selvfølgelig godteposer.

«Fotball Fritid» er en arena der barn på Lisleby kan samles etter skoletid. Vi har aktivitet 2 ettermiddager i uka og her får barna middag, leksehjelp, og fysisk aktivitet. Det overordnede målet er at barna skal få gode venner og sterke nettverk i nærmiljøet. Tilbudet er gratis og alle velkomne til et sted som er trygt og inkluderende, noe som er helt vesentlig for barna.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.