Et avlyst hockey-sluttspill, en avstumpet håndballsesong og ingen Elite, OBOS- eller PostNord-fotball. Det har i det hele tatt vært en stusselig vår for Fredrikstads hardt prøvede sportsfans.

En opptur

Nå får endelig byens fotballelskere noe å glede seg til: Den 16. mai skal FFK og Sarpsborg 08 måle krefter - og hjerneceller, i Bykampen.

Det er ikke like bra som en seriepremiére, men på det som ofte omtales som fotballens nasjonaldag, skal de røde og blå fotballheltene konkurrere i syv forskjellige disipliner, kan vi lese på FFKs hjemmeside.

Melkespann

Alle "idrettsgrenene" det skal konkurreres i ligger ikke ute, men de tre som listes opp er: Melkespann, quiz og nærmest-tverrliggeren. FFK poengterer at det viktigste med konkurransen ikke er hvilken premie vinneren får, men hvordan taperlaget straffes.

Akkurat hva taperstraffen blir er enda ikke klart, men FFK utelukker ikke at publikum kan være med å bestemme hvilken skjebne det tapende laget skal lide.

Direkte

Arrangementet skal streames direkte og arrangøren lover å by på aktuelle gjester og mye moro, i tillegg til selve konkurransen. Billettene koster ikke mer enn en hundrelapp, og kan kjøpes her.