Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort 450 billetter til Vindelekas nye forestilling

Artikkelen er over 1 år gammel

Vindeleka barne- og ungdomsteater gir bort 450 billetter til dagforestillingen «Shrek the Musical Jr.». I tillegg er det lagt ut 450 billetter til redusert pris til barnehager og skoler.

INNSENDT

– Dette er et samfunnsnyttig samarbeidsprosjekt mellom SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus og Vindeleka barne- og ungdomsteater, sier Martin Thorsen Ranang som er leder i teaterets PR-gruppe.

Forestillinger i oktober og november

I år spiller Vindeleka barne- og ungdomsteater den fengende musikalen «Shrek the Musical Jr.» på Speilet i oktober og november. I den forbindelse spilles det forestillinger på dagtid seks ukedager gjennom spilleperioden. Disse forestillingene tilbys kommunens barnehager, skoler og SFO til en redusert pris.

I år har Vindeleka vært så heldige å få SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus med på et samfunnsnyttig prosjekt slik at teateret kan gi bort 450 av plassene til disse dagforestillingene til grupper som ikke har anledning til å benytte seg av et slikt tilbud.

– I teateret er det rom for alle! Barn og ungdom i alle aldre jobber sammen i et unikt og inkluderende miljø. Verdiene som teateret står for er viktigere enn noensinne. Vi ønsker derfor å gi et godt kulturtilbud til barn og unge som vanligvis ikke ville ha muligheten til å benytte seg av dette tilbudet, sier Martin Thorsen Ranang.

Vindeleka oppfordrer derfor de som ønsker å tipse om en skoleklasse, en barnehage eller andre grupper som kunne få god nytte av en slik gratis forestilling om å ta kontakt ved å sende e-post til show@vindeleka.no innen 20. september. Send med begrunnelse og antall ønsket billetter,  hvis du ønsker gratisbilletter. De som ønsker å bestille en forestilling til sin barnehage eller skole til kr 100 pr. elev kan også gjøre dette gjøres på samme e-post.

 – Vi har kun 450 plasser å gi bort, og 450 plasser å selge, så det gjelder å være rask, sier Ranang.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.