Gigantkjeder blir værende i Torvbyen: – Vi er avhengige av disse butikkene

JUBLER: Senterleder Monique Blystad har grunn til å smile. Butikker som Cubus, BikBok og Lindex blir værende i Torvbyen.

JUBLER: Senterleder Monique Blystad har grunn til å smile. Butikker som Cubus, BikBok og Lindex blir værende i Torvbyen. Foto:

Torvbyen har forlenget leiekontrakten med kjedene Varner og Lindex. Det sørger for at en rekke nøkkelbutikker er sikret fortsatt tilstedeværelse på senteret.

DEL

– Jeg har jo visst om dette en stund, og jeg har gledet meg så mye til endelig å kunne fortelle om det, sier en engasjert Monique Blystad.

Mandag kunne Torvbyen-senterlederen endelig offentliggjøre at de har forlenget leiekontrakten med tekstilkonsernet Varner og Lindex.

Cubus, Urban og BikBok blir værende

For Torvbyens del betyr det at Varner-butikkene Cubus, Volt, Urban, Carlings og BikBok er sikret fortsatt liv på senteret, i tillegg til Lindex.

Blystad kan ikke uttale seg om hvor lang avtale partene har undertegnet, men sier at det er snakk om «flere år».

– Vi er veldig glade for disse avtalene. Det betyr enormt mye for oss, for det er snakk om bærebjelker i senteret vårt. Vi er avhengige av disse butikkene, så det er ekstremt viktig for oss, sier hun.

– Viser at vi har en sterk merkevare

Varner-konsernet omsatte i 2018 for i overkant av elleve milliarder kroner og satt igjen med et årsresultat på nesten 288 millioner kroner. Lindex AS endte på 1,145 milliarder kroner og et årsresultat på 19 millioner.

Blystad trekker frem at dette også sier mye om anseelsen Torvbyen har blant de store kjedene.

– Dette viser at vi har en sterk merkevare med en god beliggenhet. Leietagerne viser her at de har veldig tro på oss, sier Blystad.

Nylig forlenget også Vinmonopolet, Nille og La Baguette sine avtaler med Torvbyen.

Artikkeltags