Gasslekkasje i seilbåt på Jeløy – en person kritisk skadd

Alle nødetater rykket ut til Søly båthavn på Jeløy etter melding om mistenkelig lukt fra en seilbåt i småbåthavnen. En person som var ombord i den aktuelle båten ble fraktet til sykehus med kritiske skader.

DEL

(Moss Avis) Båteieren ble behandlet med oksygen av helsepersonell som kom til stedet, og ble deretter fraktet i ambulanse til akuttmottaket på Kalnes. Personen er vurdert som kritisk skadd.

Personen skal ha vært ved bevissthet da brannvesenet ankom stedet, bekrefter brannvesenets innsatsleder.

– Hendelsesforløp er per nå noe uklart, men det settes i sammenheng med varmeapparatet i båten, opplyser Øst politidistrikt klokken 10:51.

Det var ikke noen røyk da brannvesenet ankom stedet.

Politiet er fortsatt på stedet ved 10:45-tiden.

– Vi undersøker litt mer, bekrefter politiet.

– Vi jobber med en hypotese om at det er et uhell, siden det er per nå ikke noe som sier at det er noe mistenkelig. Politiet jobber med å få avklart hendelsesforløpet, sier Ronny Samuelsen, operasjonsleder ved Øst politidistrikts operasjonssentral.

Politiet jobber med å varsle de pårørende. Fra politiets operasjonssentral bekreftes det at personen skal ha sovet i båten.

Dette er andre uhell med personskade på seilbåt ved Søly båthavn på få dager. I helgen ble to mennesker skadd da de fikk en båt over seg på land i båthavna.

LES OGSÅ:

Seilbåt veltet over to personer ved Søly båthavn på Jeløy


Artikkeltags