Gå til sidens hovedinnhold

Nordstoga erstatter deLillos i Gamlebyen

Artikkelen er over 5 år gammel

Forrige uke ble det kjent at DeLillos må kansellere «OBOS på Månen». Nå er en ny artist på plass.

Etter et godt samarbeid med Månefestivalen, er det klart at visesangeren Odd Nordstoga avslutter OBOS sin dag før Månefestivalen, torsdag 21. juli.

– Tiden var knapp, og vi er derfor storfornøyde med Odd Nordstoga som erstatter. Han har vært på blokka en stund, sier Steinar Frølandshagen, som er regionsdirektør i OBOS.

Fra før av er Henning Kvitnes og Stein Torleif Bjella booket til gratiskonserten i Gamlebyen.

Les også: Lars Lillo-Stenberg hjertesyk - deLillos avlyser i Gamlebyen

Innlagt på sykehus

Forrige uke kjent at Lars Lillo Stenberg ble lagt inn på sykehus grunnet hjertesvikt. Dermed kansellerte deLillos sin planlagte sommerturné, som også inkluderer konserten på Tøihusplassen.

– Jeg var mer bekymret for Lars Lillo Stenberg, enn for at vi skulle finne en ny artist. Vi håper å se ham og bandet i Fredrikstad igjen så fort som mulig, sier regionsdirektøren.

Les også: Årets festivalkunstner

Stor pågang

Billettene til arrangementet ble revet bort på kort tid. Mange ville få med seg oppvarmingen til Månefestivalen, og nesten 3.000 billetter gikk den første dagen.

– Pågangen har vært enorm, og det er hyggelig at vi får så god respons. Selv om det ble litt ville tilstander den dagen billettene ble lagt ut, innrømmer Frølandshagen.

Kommentarer til denne saken