Byoperetten lurer på om de skal satse større

FORNØYD: Styreleder Christian-Andreas Berg kan smile fornøyd over godt billettsalg til byoperetten «Det hendte i Den Gamle By» under jubileumsuken i september.

FORNØYD: Styreleder Christian-Andreas Berg kan smile fornøyd over godt billettsalg til byoperetten «Det hendte i Den Gamle By» under jubileumsuken i september. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Styreleder Chistian A. Berg i Gamlebyenopplevelser håper folk kan hjelpe dem. For byoperettens billetter selges unna, og skal de øke antallet publikumsplasser, så vil det koste mer.

DEL

Årets oppsetning er tilbake til originalen, og bærer langt på vei preg av en stor dugnadsinnsats. Men kultur er som kjent en krevende øvelse.

– Min oppfordring er at folk kjøper billetter nå hvis de skal komme. Vi har noen få igjen til 8. september, 10. og 12. selger bra, og 15. september er vi utsolgte, forteller han.

Saken er altså denne: Drøye tre måneder før premièren kan folkene bak «Det hendte i Den Gamle By» glede seg over godt billettsalg.

– Men vi har forespørsler fra interessenter på disse to dagene som betyr at det kan bli rift om billetter, også til disse forestillingene med den kapasiteten vi har. I dag kan vi ta inn 150 per forestilling. Forestillingene er i utgangspunktet lagt til Commandantgaarden i Gamlebyen, men vurderes nå flyttet til Commandanthagen for å kunne ta inn mer publikum. Da kan vi øke med 100 hver kveld. Men flyttingen koster penger. Så kjøper folk billetter nå, er det enklere å ta avgjørelsen om å gå ut i hagen. Og publikum skal få sitte tørt, så været trenger ikke bli et tema, sier Berg.

Artikkeltags