Gå til sidens hovedinnhold

Furutun skal selges

Artikkelen er over 6 år gammel

Rundt 40 personer får Sarpsborg som arbeidssted når Sykehuset Østfolds habiliteringstjeneste for barn og voksne flytter fra Furutun. Det er uvisst hva som skjer med Kløverbadet.

Habiliteringstjenesten har ansvaret for hele fylket og holder i dag til på Furutun i Fredrikstad, skriver Sarpsborg Arbeiderblad i lørdagens papirutgave.

LES OGSÅ: Ingen leger vil utføre omskjæring ved SØF

– Selv om vi blir en del av fagmiljøet i Glengsgata i Sarpsborg, kommer våre medarbeidere til å være mye på farten rundt i Østfold, sier Unni Pedersen og Marion Tillman, som leder hver sin avdeling i habiliteringstjenesten.

Skal eie færre bygninger

LES OGSÅ: Rush av syke de siste dagene

Habiliteringsvirksomheten skal være på Furutun i ytterligere 15 måneder, men Sykehuset Østfold starter om kort tid en prosess med å selge Furutun.

– Vi skal eie færre bygninger. Furutun er en av dem som vi skal avhende, opplyser eiendomssjef Alf Nyrud.

Uvisst for Kløverbadet

Hva som blir skjebnen til Kløverbadet på Furutun er uvisst. Nåværende driver, Rune Eriksen, sier til Fredriksstad Blad at han har kontrakt frem til sommerferien.

KLØVERBADET

– Kontraktene er for ett år av gangen. Jeg pleier å få forlengelse i mars, og hvis jeg får det igjen denne gangen regner jeg med at forlengelsen nok blir ut den perioden habiliteringstjenesten fortsatt skal finnes på Furutun, sier Eriksen.

Fredriksstad Blad har så langt ikke lyktes å få en kommentar fra Sykehuset Østfold angående Kløverbadets fremtid.

Kommentarer til denne saken