Har skrevet jubileumsbok om Frelsesarmeen Fredrikstad. Prisen bestemmer du selv

Vekkelses- og helbredelsesvind på møtene på Bethel i Fredrikstad med den svenske riksevangelisten Roger Larsson (i midten): Lovsang og tungetale fyller lokalet. Foto: Svein Kristiansen, FB 25.04.1986

Vekkelses- og helbredelsesvind på møtene på Bethel i Fredrikstad med den svenske riksevangelisten Roger Larsson (i midten): Lovsang og tungetale fyller lokalet. Foto: Svein Kristiansen, FB 25.04.1986 Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Frelsesarmeen Fredrikstad markerte sitt 125-årsjubileum i 2014, tre år senere kommer boken om trossamfunnets historie.

DEL

– Boken er gratis, men folk kan gi en pengegave etter eget ønske, sier forfatteren Olav Askevold (77) som også er sekretær i Frelsesarmeen Fredrikstad.

Les også: Regner med å toppe fjoråret

Det var da Frelsesarmeen i Fredrikstad markerte sitt 125 år i 2014, at Askevold fikk ideen om å samle den lokale historien.

– Jeg er selv fra Ålesund, så jeg har brukt litt til å hente inn stoffet fra Fredrikstad, sier pensjonisten som flyttet til Plankebyen for 12 år siden.

  • Her er noen av bildene av Frelsesarmeen Fredrikstad som har stått på trykk i Fredriksstad Blad:

– Det ligger mye historie i skuffer og skap rundt omkring, men nå er den samlet mellom to permer. Dette er en bok med blant annet mange gamle bilder, sier Askevold.

Boken er trykket opp i 200 eksemplarer.

– Har du lyst på boken, er der bare å ta kontakt med oss her i Frelsesarmeen, sier Askevold.

– Det ligger mye historie i skuffer og skap rundt omkring, men nå er den samlet mellom to permer. Dette er en bok med  blant annet mange gamle bilder, sier  Olav Askevold.

– Det ligger mye historie i skuffer og skap rundt omkring, men nå er den samlet mellom to permer. Dette er en bok med  blant annet mange gamle bilder, sier Olav Askevold. Foto:

Artikkeltags