Gå til sidens hovedinnhold

Gir ungdom gratis animasjons- og filworkshop i sommerferien

Artikkelen er over 2 år gammel

Er du mellom 15 og 18 år og interessert i film og kunst, bør du snarest sende en søknad om å få være med. Kurset arrangeres av E6 Østfold Medieverksted, Punkt Ø–Galleri F15 og Glemmen VGS første uken i skolens sommerferie.

Første dag av kurset er lagt til Galleri F15, resten av kurset vil foregå på Glemmen vgs.

Det er animasjonsinstruktørene Gitte Ous og Katz Plunkett fra E6 Østfold Medieverksted som vil gi en grunnleggende innføring i bruk av kamera, animasjonsteknikk og videoredigering. Musiker og lyddesigner Jonas Bjerketvedt gir innføring i lyddesign.

Åpent for alle

– Kurset er åpent for alle. Vi arrangerte denne typen kurs første gang i fjor i forbindelse med Momentum biennalen. Da fikk vi ikke plass til alle som søkte, sier Gitte Ous.

Det er plass til 12 deltagere

– Filmopptakene foregår på iPad, og vi har alt utstyret som trengs, sier hun.

Vil vises på Galleri F15

Kurset vil også se på hvordan videoer og animasjoner kan presenteres som installasjonskunst, og filmene som blir produsert på kurset vil i etterkant vises på Galleri F15, Glemmen Akropark festival og Fredrikstad Animation Festival.

Når du er ferdig med kurset vil du ha fått trening i idéutvikling og kreativ produksjon. Du vil ha lært teknikker for film, animasjon, lyddesign og enkel bruk av et redigeringsprogram, og vil kunne beherske å lage filmer ved hjelp av ulike animasjonsteknikker.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.