Kvinnen angrer bittert på det hun har skrevet.   Innlegget hennes har  gått land og strand rundt, noe hun slett ikke hadde tenkt seg. Nå føler hun hele greia som særdeles ubehagelig.

- Nå er jeg truet med anmeldelse, og jeg orker ikke lenger å   forholde meg til alle kommentarene som kommer til innlegget mitt. Jeg får også private meldinger.   Alt har stoppet opp. Nå er jeg redd for at noen skal dukke opp på døra, sier hun.

- Håper jeg får være i fred

- Jeg er redd for sikkerheten  min, jeg har tre barn. Nå ber jeg om unnskyldning, og håper at jeg kan få være i fred, sier  41-åringen til FB. På spørsmål fra FB  bekrefter hun at det så langt ikke har kommet direkte  trusler om vold. 

 Selv hevder hun  at hun ikke har gjort noe annet enn å skrive  på en lukket Facebook-gruppe "Norge er vårt", noe hun mener er noe helt annet enn å ytre seg offentlig.

- Slike ytringer er det hele tiden på en slik lukket side. Vi opptrer med navn og bilde, men det er naturligvis ikke meningen at dette skal offentliggjøres, sier hun. 41-åringen forklarer at inlnlegget hennes etterpå har blitt delt. 

- «Alle» vet hvem jeg er

 Innlegget er også vist  på Fredriksstad Blads nettsider, men  der er trebarnsmoren anonymisert.  Nå føler hun at "alle" vet hvem hun er, og at  ting helst skulle vært ugjort. - Jeg ber enda en gang  om unnskyldning for det jeg har skrevet. Noe mer kan jeg ikke gjøre, sier hun. 

-"Norge er vårt", er dette nettstedet forbundet med rasisme ?

 - Vi er ikke rasister, men noen av oss er kanskje det. Vi har en slik lukket side for at vi skal  få ytre oss fritt og få ut det vi mener.

- Hva slags holdninger har du egentlig?

- Jeg er tilhenger av  Fremskrittspartiet, og jeg mener at vi i Norge bør bremse og tenke oss litt om når det gjelder innvandringen. 

Også en av de som har kommentert under innlegget hennes uttrykker nå anger. 

– Selvfølgelig burde jeg tenkt meg om før jeg skrev kommentaren, som overhode ikke var ment på den måten som, med nærmere ettertanke, forståelig nok ble tolket. Jeg har nære venner av mange nasjonaliteter. Dagen har vært full av hatmldinger. Er i realiteten en stille og rolig person, men dette har virkelig ødelagt meg og livet mitt, sier vedkommende.