Bittert tap for Fredrikstad Innebandyklubb

NÆRE: Per Tomas Fjeld (nr 3) ble kåret til banens beste i FIBKs knepne tap mot Gjelleråsen.FOTO: Henrik M. Simensen

NÆRE: Per Tomas Fjeld (nr 3) ble kåret til banens beste i FIBKs knepne tap mot Gjelleråsen.FOTO: Henrik M. Simensen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

(FIBK – Gjelleråsen 6-7) Trener Erik Hæren var en bitter mann etter at FIBK rotet bort ledelsen i sluttminuttene etter at de hadde overrasket og ledet mot Gjelleråsen.

DEL

Fredrikstad Innebandyklubb spilte god innebandy, og fulgte Gjelleråsen lørdag. Et lag som ligger 15 poeng foran og var regnet som store favoritter. Etter å ha hengt på som en klegg hele kampen gikk FIBK opp til 5-5, før de tok ledelsen i tredje periode. Men de siste fem minuttene snudde Gjelleråsen, og det var dermed en skuffet Fredrikstad-gjeng som gikk av banen med tap.

– Hadde alle sjanser

Trener Erik Hæren var fornøyd med prestasjonen, men skuffet over at de mistet ledelsen.

– Vi gjør en god kamp, samtidig har Gjelleråsen en dårlig dag. Dermed har vi alle muligheter til å vinne denne kampen, og kunne gjort det, derfor er dette så bittert, forklarer Hæren etter kampen.

Det var spesielt Gjelleråsens utligning til 6–6 som irriterte Fredrikstad-treneren.

– Det er idiotisk av oss å gå i angrep med fire mann på stillingen 6-5, så går de opp å scorer. I tillegg burde vi hatt et frislag i forkant av målet, men det er jo typisk for et lag i motgang, sier treneren.

Dobbeltkamp neste helg

FIBK har hatt en tøff periode i det siste, og trenger fortsatt noen seiere for å sikre ny kontrakt i Eliteserien. Neste helg har de to kamper. Først mot Sveiva på Stovner lørdag, før Harstad kommer til Fredrikstad. Den siste kampen blir spesielt viktig.

Harstad ligger på kvalifiseringsplassen under FIBK med fem poeng. Det er tre mindre enn FIBK, dermed vil Harstad komme opp på like mange poeng som FIBK om de skulle vinne. Dersom guttene fra Fredrikstad skulle vinne vil derimot ny kontrakt være så godt som sikret.

– Mye positivt å ta med

– Nå må vi riste av oss skuffelsen fra denne kampen og bygge oss opp til de kampene, slår Hæren fast.

Han mener at det skal bli enkelt å finne positive ting for å bygge opp spillerne.

– Jeg er fornøyd med at vi i denne kampen kommer tilbake igjen og igjen. Vi har løftet oss mentalt i det siste, det er ting må skryte av gutta for, oppsummerer han.

Han gir også litt ekstra skryt til Per Tomas Fjeld som ble kåret til FIBKs beste spiller mot Gjelleråsen.

– Per Tomas spiller back for første gang i denne kampen, gjør det veldig bra, og blir kåret til banens beste, det er imponerende, avslutter Hæren.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags