Fredrikstad Cup-oppsettet klart – se når du skal spille

I MÅL: Stian Torp (til venstre), Steinar Graarud og Lars Olsen er tilfredse med spilleplanen for årets cup som starter den 13. mai. Foto: Vidar Henriksen

I MÅL: Stian Torp (til venstre), Steinar Graarud og Lars Olsen er tilfredse med spilleplanen for årets cup som starter den 13. mai. Foto: Vidar Henriksen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Her puster Fredrikstad Cup-ledelsen ut etter at 2.021 kamper er fordelt på 35 baner.

DEL

Når denne trioen var barn prioriterte de garantert puslespill fremfor å kjøre bilbane.

– Alle brikkene har falt på plass de 20 siste dagene, fastslår Steinar Graarud – markedssjefen i cupen med ansvar for at alle deltagerne skal bli fornøyde med kampoppsettet som nå er klart.

Mange faktorer

– Hva er de største utfordringene ved et slikt oppsett?

– Det er mange faktorer det skal ta hensyn til. For det første bør det ikke være mye reising mellom arenaene for den enkelte utøver, og det er også viktig at kamper ikke kræsjer mellom første- og andrelag. Vi prøver også å ta hensyn så langt det lar seg gjøre at det passer med kampene til andre lag i klubben, sier Graarud og tar et eksempel.

– Et av tilreisende lagene, Haslum spiller for eksempel på samme bane med sine lag i sju timer i strekk.

Åpningskampen

Fredrikstad Cup drar i gang fredag den 13. mai, hvor Lisleby og Torsnes piker 16-årslag har fått æren av spille åpningskampen fem minutter før resten av turneringen tar til.

  • Les også:

Det er i år rekordstor deltagelse med 706 lag mot 661 i fjor. Denne gangen blir hele 27 skoler i distriktet benytter til å huse 6.000 overnattinger for utøvere og ledere.

– Vi kan ikke få fulltakket rektorer, inspektører, vaktmestere og kommunen for den velviljen de viser overfor oss. Uten deres støtte hadde denne cupen blitt vanskelig å gjennomføre, sier logistikksjef Stian Torp takknemlig.

På venteliste

– Et annet populært innslag er «Fangene på fortet», hvor hele 3.000 deltagere får brukt byens historiske kulisser til å boltre seg. Vi har et tett samarbeid med Opplev Fredrikstad og Fredrikstad Museum, opplyser Stian Torp.

PS: Det er 250 lag som står på venteliste til årets cup.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken