Fredrikstad Cup fulltegnet etter 4 minutter

STORINNRYKK IGJEN: Fredrikstad Cup er allerede fulltegnet og det er ventet storinnrykk til Kongstenhallen i perioden 13 til 16. mai neste år. FOTO: KENT-INGE OLSEN

STORINNRYKK IGJEN: Fredrikstad Cup er allerede fulltegnet og det er ventet storinnrykk til Kongstenhallen i perioden 13 til 16. mai neste år. FOTO: KENT-INGE OLSEN

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

På rekordtid ble neste års utgave av Fredrikstad Cup fulltegnet. – Vi har en unik posisjon i markedet, slår markedssjef Steinar Graarud fast.

DEL

Norges største håndballturnering vokser seg større. Arrangørene har økt turneringen til 700 lag, men ingen kunne drømme om pågangen som ventet dem da slusene åpnet onsdag ettermiddag.

  • Les også: Tok «selfie» med håndball-idolene

– Det er alltid knyttet spenning til interessen rundt cupen vår. Denne gangen var vi litt usikre, ettersom cupen avsluttes på 16. mai, sier Graarud.

– Ganske heftig

Bekymringen var grunnløs. Fire minutter etter at påmeldingen åpnet hadde det tikket inn et ønske fra 700 lag om å få delta. Når dagen var over var det 795.

– Det var ganske heftig mens det pågikk, så heldigvis hadde vi et system som klarte å motta den store massen, sier Graarud åpenbart lettet.

Fredrikstad Cup har de siste årene vært gjennom en forvandling, hvor de har jobbet ut fra mottoet om at cupen skal være en komplett opplevelse.

– Vi skal ikke gå lenger enn fire år tilbake i tid, hvor det var ti lag påmeldt lag ved juletider. To måneder før cupstart hadde vi ingen anelse om hvor mange deltagere som kom.

Stemningsrapport fra Fredrikstad Cup i 2015:

6.000 tilreisende

– Vil det medføre arbeidsro for dere at cupen er fulltegnet?

– Det gjør at vi kan fortsette arbeide inn mot cupen på en roligere måte. Naturligvis er det positivt at det er kontinuitet. Allerede i dag kan jeg bestille t-skjorter til alle deltagerne for eksempel, sier Graarud om cupen som i mai vil samle 10.000 deltagere.

– Nå kan vi booke de 27 skolene som skal huse de 6.000 tilreisende som skal overnatte. Vi er i rute, understreker cupens driftige markedssjef.

Beste produktet

– Blir det vurdert å øke med flere lag?

– Målet er ikke å bli større for enhver pris, men å kunne levere det beste produktet til de som kommer. De 700 lagene som kommer skal få en følelse om at de er med på noe unikt, fortsetter Graarud som i løpet av torsdagen fikk sendt ut bekreftelse til de lagene som får delta.

– Hva er ditt råd til de som ikke har fått plass?

– Vi opererer for øyeblikket med ventelister, men det finnes faktisk en åpning for at ti lokale lag til kan delta. De fleste klassene er fulle, men det finnes enkelte ledige plasser.

Se jentenes sjekketriks på Fredrikstad Cup:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken