Gå til sidens hovedinnhold

Tysk bluesbesøk på Havnelageret

Artikkelen er over 4 år gammel

Kai Strauss og The Electric Blues Allstars kommer lørdag til Havnelageret og lørdagsjazzen til Fredrikstad Blues- og jazzklubb. – Storslagent, mener klubbleder Kjell Sundberg.

For: Det er en av de store europeiske bluesartistene, og trolig Tysklands fremste, som kommer på besøk. Strauss har vunnet priser i hjemlandet, og Fredrikstad er et av tre stoppesteder i løpet av en kort uke i Norge.

Kjell Sundberg blir nesten litt lyrisk når han skal snakke om gitaristen og bandet hans.

– Dette er et stort scoop for oss som er en klubb som drives på dugnad, med medlemskap, loddsalg, gratis inngang for alle, og med bidrag fra Havnelageret. I tillegg er det et utrolig sjelden anledning for publikum å få oppleve en så stor artist på nært hold en lørdagsettermiddag, mener lederen.

Han tror lørdagens konsert kanskje blir «årets konsert» i regi av Fredrikstad Blues- og Jazzklubb.

– Det sier jeg uten forkleinelse for noen av de andre artistene som har spilt hos oss, men han er tross alt en verdensartist, og vi vil at flest mulig skal få vite om denne konserten. Kanskje det blir kø på brygga på nytt, med stappfullt lokale? spør han, og tenker på Vidar Busk.

Strauss kommer med musikerne Thomas Feldmann (munnspill/sax), Mo Fuhrmop (tangenter), Kevin Du Vernay (bass) og Alex Lex (trommer).

Kommentarer til denne saken