Gå til sidens hovedinnhold

Simen fra Fredrikstad fikk drømmetreff!

Artikkelen er over 2 år gammel

Da Fredrikstad Basketballklubbs Simen Sperling Hansen så at det kun gjensto sekunder av 1. omgang klinket han like gjerne til med denne lekkerbiskenen (se video i vinduet over).

Det var i helgens oppgjør mellom Fredrikstad Basketballklubbs G19-lag og Ås at Fredrikstad-spilleren fikk drømmetreff. Slike langskudd er iblant helt avgjørende for sluttresultatet i en basketkamp.

Reglene er slik at om ballen er i lufta mens sluttsignalet går, så deles det likevel ut poeng om den treffer kurven. Selvsagt skjer det ikke veldig ofte og ikke fra en slik distanse som Sperling Hansen traff fra.

Nå ble riktignok ikke Sperling Hansens treff avgjørende for kamputfallet, Ås vant nemlig 67-42, men det var likevel langskuddet rett før pause som var det store samtaleemnet etter kampen.

Fredrikstad Basketballklubbs G19-lag har vunnet tre og tapt fem kamper i serieåpningen. FBBKs lag i alle aldersklasser ligger stort sett plassert midt på sine tabeller mens G16-laget viser seg å være blant de bedre på Østlandet.

Klubbens yngste lag som stiller i Mix14-klassen fikk sin første seier for sesongen i lokaloppgjøret mot Halden sist helg. Herrelaget i andre divisjon sliter med nok spillere til sine kamper, og står bokført med en seier så langt.

Kommentarer til denne saken