Billettene utsolgt samme kveld som de ble lagt ut, men det er fortsatt håp

SKAL LYSE OPP MARKA: – Det er veldig hyggelig å kunne inkludere Fredrikstadmarka  under Frederikfesten og Kulturnatt. Dette prosjektet, som kombinerer teknologi,
natur og kunst, er veldig spennende, sier Irene Østbø - prosjektleder for Fredrikstad 450 år.

SKAL LYSE OPP MARKA: – Det er veldig hyggelig å kunne inkludere Fredrikstadmarka under Frederikfesten og Kulturnatt. Dette prosjektet, som kombinerer teknologi, natur og kunst, er veldig spennende, sier Irene Østbø - prosjektleder for Fredrikstad 450 år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I løpet av få timer ble de 320 gratisbillettene til lyd- og lysforestillingen i Fredrikstadmarka revet vekk. Nå har kommunen lagt ut enda 120 billetter.

DEL

– Billettene som ble lagt ut til Lucid Dream ble revet bort på veldig kort tid, sier kommunikasjonsrådgiver Tine Solberg Johansen i Fredrikstad kommune.

Og legger til:

– Vi har hatt stor pågang fra folk som ikke fikk seg billett og gjerne vil oppleve installasjonen. Siden forestillingen må oppleves når det er mørkt har vi begrenset med tid, men vi har nå satt opp seks ekstraforestillinger, altså 120 billetter, innenfor de tidsrammene vi har.

 Dette er, som FB tidligere har skrevet, en audiovisuell installasjon som publikum kan vandre inn i. En tur som er i underkant av to kilometer å gå. 

Med prosjektet Lucid Dream lar trompetist, komponist og produsent Nils Petter Molvær publikum oppleve et lydbilde ute i naturen. I Fredrikstad vil det skje i nærheten av FIF-huset.

Lucid Dream er en audiovisuell installasjon, der lyd, lys og bilder smelter sammen. Verket hadde premiere i Düsseldorf i 2014, og året etter ble den midlertidig installasjonen vist i Ekebergparken i Oslo.

Nå får folk oppleve den gratis i Fredrikstad i tidsrommet 12.–15. september. Billettene er tilgjengelig på nett (mot et gebyr på fem kroner) og gratis i billettluka på Fredrikstad Kino.

Billettene til Lucid Dream finner du her: http://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1329118.ece

 

Artikkeltags