Duket for Frederikprisen 2016: Prisdryss i tre omganger

Hederspris: Gunnar Bjerketvedt er den siste mottageren av Kong Frederiks Hederspris. Hvem som får den for 2016 er en hemmelighet til siste programpost lørdag kveld. Ordfører Jon-Ivar Nygård delte ut i fjor.ARKIVFOTO: Kent Inge Olsen

Hederspris: Gunnar Bjerketvedt er den siste mottageren av Kong Frederiks Hederspris. Hvem som får den for 2016 er en hemmelighet til siste programpost lørdag kveld. Ordfører Jon-Ivar Nygård delte ut i fjor.ARKIVFOTO: Kent Inge Olsen

Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdag er det prisdryss og underholdning fra City scene i tre fotballomganger med 2 x 15 minutters pause. Det er i alle fall hva Hans-Petter Thøgersen ser for seg. Han deler regiansvaret på Frederikprisen med Ole-Hermann Gudim Lundberg.

DEL

De har kappet ned antallet innslag på scenen til litt under 20. Målet er å starte klokken 19.30, og være i mål tre timer senere.

Åtte priser

De har mikset en meny som skal by på åtte prisutdelinger. Det blir Fredriksstad Blads publikumspris, Fredriksstad Blad/NRK Østfold aller siste Syng med vårs-pris, idrettspris fra Installatøren, årets utmerkelse fra Torvbyen, Frederikpris fra Scandic City, kulturstipend og idrettsstipend fra Fredrikstad kommune og Kong Frederiks hederspris.

Den siste innspurten

I publikumsprisen er Anno-landsbyen, Petter «Katastrofe» Kristiansen og familien Hagerup (for julekalenderen Snøfall) nominert. Du kan stemme på din favoritt frem til lørdag kveld (avstemming lenger ned i saken).

Syng med vårs har disse tre kandidatene: Musikkprodusent Sander Meland Olsen, strykekvartetten Crescendokvartetten og Anniken Bakken Lundberg.

Årets utmerkelse har disse tre nominerte: Odd René Andersen og The Soul of Christmas, Anno-lørdagene og Skop-festivalen.

Frederikprisens nominerte: Johannes Lindrupsen, Hanna Von Bergen og Silje Andersen.

Fredriksstad Blads Publikumspris 2016 - stem på de tre finalistene her!
Anno-landsbyen
Petter "Katastrofe" Kristiansen
Snøfall-skaperne Hanne, Hilde og Klaus Hagerup
PS! Du kan stemme en gang per dag frem til lørdag 7. januar kl. 19.30.

Ung hjelper

På scenen er veteranen Tor Andersen konferansier. Han skal ha med seg langt yngre Santino Musæus (12) som sidekick. Det blir hedring av årets mesterskapsvinnere, og et utrolig bredde fra Fredrikstads kulturliv kommer innom.

Svein Dag Hauge er kapellmester i festkveldens husband. Han tar med seg Per Hillestad fra Lava på trommer, Terje Støldal på bass og Daniel Hovig på tangenter.

Artikkeltags