Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det høytid for fotballskoler

Artikkelen er over 3 år gammel

Før skolestart arrangerer en rekke av klubbene i distriktet sine fotballskoler. Her gir vi deg en oversikt over når de avvikles.

Kongsten IF – 4–6 august (gratis):

4. august klokken 17.00 er det start for Kongsten sin andre fotballskole denne sommeren. Den avsluttes søndag, hvor de håpefulle deltagerne skal møte noen av klubbens eldste spillere til dyst i kamp.

Trosvik IF– 7–10 august (gratis):

På Trosvik er fotballskolen det fulltegnet, hvor 60 spillere fra årgangene 2005, 06 og 07 skal delta. Det er lagt opp til fire dager med fotballspill på Trosvikbanen eller Merkur hvis dårlig vær. Deltagerne bes om å komme ferdig skiftet. Klubben stiller med voksne ledere, samt spillere fra ungdomsavdelingen som vil veilede deltagerne

FFK: 7–11 august (1.500 kroner):

FFKs Fotballskole er fulltegnet med 190 barn.

– Vi gleder oss og tar det som en god anerkjennelse å se den interessen som har vært for årets fotballskole. Vi snakker om en økning på om lag 50 prosent, og måtte til slutt stenge for flere påmeldinger for å sikre en god opplevelse for dem som deltar, sier Magnus Pettersen, ansvarlig for fotballskolen. De som deltar er gutter og jenter født i 2008 til og med 2003.

Rolvsøy IF – 14–17 august (gratis):

Trond «Kurte» Andreassen og hans trofaste støttespillere inviterer for andre gang denne sommeren til fotballskole.

– Vi har ikke bare fotball på programmet, men har åpnet opp også for håndball og innebandy. Klubbens fantastiske ungdommer stiller opp som trenere for de yngste deltagere, opplyser «Kurte». 

Kråkerøy IL – 14–16 august (gratis):

Kråkerøy er rutinerte på arrangere sine fotballskoler, hvor det er fra 40 til 70 spillere som deltar. Deltagerne er fra dem som er født i 2010 og eldre. Det er klubbens juniorspillere som står for opplegget. Et populært gratis tiltak som avsluttes med cupspill på onsdag den 16. august.

Råde IL: 14–16 august (890 kroner):

For andre år på rad vil Simen Brenne arrangere sin egen fotballskole i Råde.

– Man trenger ikke å være medlem av verken Råde IL eller en annen idrettsforening. Denne fotballskolen er for alle, opplyser fotballprofilen. Dennis Dahl, som også har UEFA B-lisens, vil bli med meg gjennom hele fotballskolen.

– Gjennom fotballaktiviteter og forskjellige øvelser, samt veiledning av disse ved hjelp av våre erfaringer, vil vi forhåpentligvis kunne bidra til at ungene får noen flotte dager sammen, sier Brenne som også påpeker den sosiale biten som en viktig del av fotballskolen. Det er søskenrabatt for deltagelse.

Begby IL – 13. til 15. august (gratis) 

Begby arrangerer fotballskole for sjuende gang.

– Vi bruker normalt å trekke til oss rundt 100 barn- og ungdommer, hvor alle er hjertelig velkommen. For oss er det viktig at dette er et gratis tilbud, slik at ingen skal måtte stå utenfor gjerdet, sier leder Harald Jordheim.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.