Gå til sidens hovedinnhold

Fotballmagasinet har talt: – Dette blir elleveren mot Åsane

Tre seiere av tre mulige gir selvfølgelig grunn til optimisme blant herrene i Fotballmagasinet. Men for én gangs skyld er det ingen som tar helt av – ennå.

– Kampen mot Mjøndalen var skikkelig bra. Da viste FFK virkelig at de kommer til å bli å regne med. Jeg ble faktisk imponert.

Det sier FBs fotballekspert Joacim Jonsson i denne ukens episode av Fotballmagasinet. Kampen mot Strømmen onsdag var imidlertid ikke like imponerende, slår panelet fast.

– Likevel klarer de å kare til seg en ny seier. Det er sterkt, selv om kampen var noe av det svakeste jeg har sett av rødbuksene på lenge, sier FBs sportskommentator, Erik A. Pedersen.

I denne ukens episode drister panelet seg til å plukke ut elleveren som starter mot Åsane.

– Jeg er faktisk rimelig sikker på at jeg treffer denne gangen, sier Pedersen – som ikke har for vane å gjøre akkurat det.

I tillegg blir det prat om hvilke spillere som har imponert og om det er grunn til bekymring for at FFKs vanligvis så målkåte spiss, Henrik Kjelsrud Johansen, ikke har scoret et eneste mål i treningskampene så langt.

Også denne gangen kan du høre podkasten som vanlig ved å trykke på avspilleren midt i artikkelen. Du kan selvsagt også lytte og abonnere på Fotballmagasinet i Fredrikstad i iTunes og Spotify.

Du kan også se ukens episode som video. Da trykker du på videovinduet øverst i artikkelen.

Kommentarer til denne saken