Gå til sidens hovedinnhold

Fotballmagasinet: - Han forsvinner ikke i sommer!

Tolv poeng av tolv mulige og hvetebakst i studio. Fotballmagasinet nyter tilværelsen på tabelltopp, hvor programleder Kristian Bolstad kastet seg over fatet med S-er.

Joacim Jonsson holdet seg derimot borte fra kakefatet, men brukte tiden på luftet til å utrope FFK som favoritter til opprykk i OBOS-ligaen. .

- FFK har fått en helt vanvittig start. Samtidig har de største opprykksfavorittene allerede kastet bort massevis av poeng, sier Jonsson. Han er spesielt imponert av Henrik Kjelsrud Johansens sesonginnledning.

Vidar Henriksen har på sin side latt seg begeistre av Håvar G. Jenssens prestasjoner så langt. Keeperen ble kronet med en nier på FBs spillerbørs etter kampen mot Jerv og flere lyttere lurer på om keeperen kan være aktuell for større oppgaver.

- Om Jenssen forsvinner i overgangsvinduet? Nei, hvorfor skulle han det? Han er et soleklart førstevalg for serielederen i OBOS-ligaen. Håvar har sagt det selv: "Det vil være dumt å forlate FFK nå som det endelig går bra". Han kommer ikke til å forlate FFK i sommer, sier Joakim Simensen.

Hør Fotballmagasinet der selv Vidar Henriksen nå begynner å bli optimist.

Podkasten er som vanlig også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Se Håvar Jenssen holde FFK inne i kampen her:


Kommentarer til denne saken