Åge Johansen tar over Navestad

TILBAKE: Åge Johansen er tilbake i Navestad. Han tar over treneransvaret for 6. divisjonsklubben. (FOTO: BOE JOHANNES HERMANSEN)

TILBAKE: Åge Johansen er tilbake i Navestad. Han tar over treneransvaret for 6. divisjonsklubben. (FOTO: BOE JOHANNES HERMANSEN)

Artikkelen er over 1 år gammel

Åge Johansen (70) tar over 6. divisjonsklubben Navestad.

DEL

Det var i utgangspunktet Jonas Almqvist som skulle trene Sarpsborg-klubben kommende sesong. Men da Almqvist måtte kaste inn håndkleet sto man plutselig uten trener.

– Det var ikke slik vi hadde sett for at det skulle bli, men det gikk fort for klubben å få på plass en ny trener. Åge Johansen med fartstid fra Navestad tidligere, er tilbake i klubben, forteller Oskar Aronsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Johansen har i tillegg jobben som guttelagstrener i Trosvik IF.

– Etter å ha fått sjekket litt rundt, så lar det seg gjøre å kombinere disse to lagene. Trosvik trener tidlig og Navestad senere. Når Navestad klarer seg med ett par treninger i uka, så skal vi nok få til dette, sier Johansen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Jonassen ny Sparta-trener

En annen trenerkjempe som er klar til å ta fatt på nye oppgaver er Terje Jonassen. Han tar over FK Sparta Sarpsborg. 51-åringen får med seg Mergim Dervishi i et trenerteam.

– Mergim kjenner forholdene godt etter mange år som spiller og kaptein i Sparta. Jeg synes dette er en bedre løsning enn å hente en ny trener til utenfra, sier Jonassen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Jonassen var trener for Rolvsøy sist sesong. Før det var han fire år i Borgar. Tidligere har han også trent Trosvik og Torp.

– Jeg gleder meg til å trene Sparta. Det blir en spennende 4. divisjon kommende sesong, med lokaloppgjør mot klubber som SFK, Borgen, Borgar, Sarpsborg 02 2 og FFK 2. I tillegg er det et par hardtsatsende mosselag i divisjonen. Det er en beintøff avdeling, sier Jonassen som forteller at Brevik-klubben sikter seg inn på en plass midt på tabellen.

– Det var så vidt Sparta berget plassen i 4. divisjon sist sesong. Derfor vil vi nok, slik det ser ut nå, sikte oss inn på en plass midt på tabellen

Han får en litt spesiell kamp i seriepremièren den 14. april. Da møtes nemlig Sparta og Borgar. Jonassen var trener i Borgar i fire år, og opplevde både opprykk og nedrykk med blåtrøyene fra Gråvollen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags