Se Kråkerøy – Sarpsborg08 direkte på FBTV

Treningskamp på Fredrikstad Stadion

Artikkelen er over 4 år gammel

I dag, mandag, klokken 18.00 møtes Kråkerøy og Sarpsborg08 til treningskamp. Den ser du direkte på FBTV. Kristian Bolstad kommenterer kampen.

DEL

Kråkerøy lader opp til seriestart i 3. divisjon med å måle krefter mot Sarpsborg 08. Tom Freddy Aune sier til Fredriksstad Blad at gjestene stiller med spillere til nå ikke har fått så mye spilletid i sesongoppkjøringen.

Møtes i serien

Sarpsborg08 og Kråkerøy møtes også i seriespillet. 08 stiller med et lag som trolig ikke vil være så ulikt det laget man stiller med i seriespillet.

Målvakt Arild Østbø får trolig én omgang. I tillegg er det meningen at Tobias Heintz, Magnus Hart, Amani Mbedule, Brice Wembangomo og Onyekachi Hope Ugwuadu spiller kampen.

Generalprøve til helgen

Sarpsborg08s A-lag kom nylig hjem fra La Manga hvor laget møtte Start og Rubin Kazan. Det endte med to tap. Til helgen tar 08 i mot Bodø/Glimt i det som blir sarpingenes siste kamp for alvoret braker løs søndag 13. mars.

Kjøp abonnement her

Kråkerøys sjette

Kråkerøy startet sesongoppkjøringen med å spille 0-0 mot Rakkestad. Deretter vant man 2-1 over Haugetun og 5-2 over FFKs juniorer.

Jon Hermansens mannskap tapte 2-0 for Grebbestad, før det ble 4-0-triumf mot Sparta.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags