Hammar må opereres - Kjelsrud ute i minst to uker

Henrikk Kjelsrud Johansen regner med at han går glipp av et par kamper etter beskjeden om leddbåndsskade i dag.

Henrikk Kjelsrud Johansen regner med at han går glipp av et par kamper etter beskjeden om leddbåndsskade i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Først kom nyheten om at Johan Hammar har pådratt seg en meniskskade og er ute på ubestemt tid. Så kom en ny nedslående beskjed: Også Henrik Kjelsrud Johansen er uaktuell de neste ukene.

DEL

Hammar - som måtte forlate banen etter halvtimen mot Strømmen søndag - fikk mandag ettermiddag beskjed om at menisken har fått seg en smell.

Det meldte svensken selv på Twitter.

Dermed må den svenske midtstopperen opereres. Hvor lenge han blir ute kommer an på når operasjonen kan finne sted, men i lignende tilfeller snakker man om et sted mellom fire til seks uker med rehabilitering før man kan være tilbake igjen for fullt.

Johan Hammar må opereres og det er usikkert når han er tilbake for rødbuksene igjen.

Johan Hammar må opereres og det er usikkert når han er tilbake for rødbuksene igjen.

Går glipp av de to neste

Også Henrik Kjelsrud Johansen må belage seg på en pause fra fotballen. Mandag formiddag var spissen til røntgen hvor det viste seg at han har pådratt seg en leddbåndsskade i mellomfoten.

- Jeg må nok ta det rolig et par ukers tid, sier Kjelsrud Johansen som dermed går glipp av søndagens bortekamp mot Jerv, samt hjemmemøte med Sandnes Ulf sju dager senere.

- Jeg hadde et lite håp i forrige uke om at jeg kanskje kunne bli klar til kampen mot Strømmen, men måtte innse at det ikke var mulig. Jeg sliter med å belaste benet og da er det vanskelig å skulle spille kamp, sier Kjelsrud Johansen.

Nazari klar

Amin Nazari - som også forlot banen i oppgjøret mot Strømmen søndag - regnes som kampklar til bortekampen mot Jerv søndag.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags