Ringberg sikret seier på hjemmebane

KIL-trioen (f.v); Bjørnar Johannessen, Jørgen Johannessen og Markus Ringberg kunne glede seg over tre poeng etter lørdagens kamp mot Trøgstad/Båstad.

KIL-trioen (f.v); Bjørnar Johannessen, Jørgen Johannessen og Markus Ringberg kunne glede seg over tre poeng etter lørdagens kamp mot Trøgstad/Båstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

(Kråkerøy - Trøgstad/Båstad 3-2) Markus Ringberg briljerte ikke mot Trøgstad/Båstad, men viste tidvis frem at han ikke har glemt gamle kunstner. Og på overtid sikret han hjemmelaget det avgjørende straffesparket.

DEL

Det ble en høydramatisk kamp på Kråkerøy stadion til tross for at hjemmelaget var forhåndstippet som klare favoritter. Etter at vertene tok ledelsen 2-0 kom nemlig Trøgstad/Båstad lynhurtig tilbake med to mål på to minutter.

Del på Facebook

Kråkerøy presset på utover kampen, men det skulle vise seg at det måtte en straffe til for å dra i seieren i land. Straffesparket fikset Markus Ringberg i det 92. minutt da han ble felt innenfor motstanderens sekstenmeter.

Straffen ekspederte Jørgen Johannessen iskaldt i mål.

Billig straffe

- Jeg falt kanskje litt lett, men det er lov innimellom, innrømmer Ringberg.

Den målfarlige svensken legger ikke skjul på at han trives i Kråkerøy.

- Vi er en veldig fin gjeng her med en god blanding av rutinerte og unge spillere. Jeg synes fortsatt fotball er gøy og det er en strålende måte for meg å holde meg i form på. Det er dessuten morsomt å spille sammen med gamle kjente, sier han, og sikter til gamle FFKere som Bjørnar Johannessen, Alexander Forsberg, Hjalmar Johannessen og Jon Hermansen.

- Holder greit nivå

Ringberg innrømmer at 4. divisjon holder bra nivå.

- Det er en veldig jevn divisjon der lagene holder et godt nivå. Det er aldri en selvfølgelighet at ett bestemt lag vinner, sier spissen, som håper på en sesong i toppen.

- Målsetningen vår er topp seks, men jeg føler definitivt at dette laget har kvalitet nok til å kjempe om opprykk. Jeg tror vi kommer til å gjøre det bra, konkluderer den sympatiske svensken, som kan glede seg over at Kråkerøy står med full pott etter sesongens to første kamper.


Del på Facebook

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.