Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det klart: Jan Halvor Halvorsen blir ny FFK-trener

Artikkelen er over 5 år gammel

I løpet av helgen skal de siste brikkene ha falt på plass og i løpet av kort tid blir Jan Halvor Halvorsen (52) presentert som ny FFK-trener. f-b.no sender pressekonferansen live fra klokken 18.00!

Punktum er satt for FFKs trenerjakt. I kveld blir Jan Halvor Halvorsen presentert som FFKs nye trener.

SISTE: Klokken 09.47 sendte daglig leder Geir Bakken ut innkallelse til pressekonferanse. Tema: Ny hovedtrener. Pressekonferansen er klokken 18. f-b.no sender direkte på fbtv.no!

En rekke kandidater har vært vurdert, og Fredriksstad Blad har tidligere skrevet at navn som Tor Ole Skullerud, Arne Sandstø og Mons Ivar Mjelde har vært vurdert på Stadion. Etter intervjurunder og samtaler med flere aktuelle trenere, skal førstevalget hele tiden ha blitt klarere: Bodø/Glimts avtroppende trener Jan Halvor Halvorsen.

13. november sprakk nyheten om at Halvorsen var en het kandidat, men allerede i sommer skal FFK ha sjekket den tidligere Start, Sogndal, Sundsvall og New York Red Bull-treneren. Forrige uke ble det kjent at Halvorsen og Bodø/Glimt avslutter kontrakten ett år før tiden. Halvorsen har ikke kommentert FFK-jobben den siste tiden og var i et intervju senest forrige uke svært taus da det kom til FFK.

Men nøyaktig ti dager etter at det ble kjent at Halvorsen var FFKs førstekandidat, er alt klart: Halvorsen tar over FFK.

- Vi har fine kandidater, svarer klubbleder Arne Erik Olsen på spørsmål om Halvorsen mandag morgen.

Men etter det Fredriksstad Blad erfarer vil Halvorsen bli presentert i Fredrikstad i løpet av kort tid.

FFKs Christian Berg (37) spilte i 2013 under Halvorsen i Bodø/Glimt. Han har tidligere uttalt til FB:

– For det første har han en klar filosofi. Han er dyktig til å få spillerne til å forstå spillestilen og ikke minst utfordre den. Alle spillerne på banen vet hva de skal gjøre til enhver tid, sier Berg.

- Han er kjent for å være veldig strukturert og profesjonell til alt han foretar seg. Det gjelder også utenfor banen. Med Halvorsen i FFK blir det ingen tilfeldige løsninger, fortsetter Berg som rangerer gamletreneren som et av landets beste.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.