Gå til sidens hovedinnhold

Scoret sitt 50. landslagsmål

Artikkelen er over 4 år gammel

Med et utsøkt langskudd satte Isabell Herlovsen (28) inn 5-0 mot Israel i EM-kvalliken. Det var Herlovsen 50. landslagsmål.

De norske jentene, som allerede var EM-klare før de to siste kvalifiseringskampene på hjemmebane, har virkelig avsluttet kvalifiseringen med stil. Mot Kasakhstan i den nest siste kampen vant Norge 10-0, mens det ble 5-0 mot Israel mandag. Herlovsen bidro med tre fulltreffere mot Kasakhstan, mens det ble en ny nettkjenning mandag. Da satte Herlovsens inn Norges femte mål, noe som var hennes 50. landslagsmål i karrieren. Herlovsen & co. ender med 22 poeng- og topplassering i gruppe 8 foran Østerrike, Wales, Kasakhstan og Israel. Nå venter OL-finalistene Sverige (24. oktober) og Tyskland (29. november) i tøffe treningskamper i høst.

Selve EM-sluttspillet i Nederland går neste sommer. Det blir uten Roger Finjord på sidelinjen. Landslagstreneren trakk seg tirsdag.

PS! Herlovsen er også i ferd med å gjøre en solid sesong på klubblaget LSK Kvinner. Med 25 mål så langt og er soleklar toppscorer i Toppserien. Nummer to på listen er lagvenninne Emilie Haavi som står med 11 mål.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.