FFK-motstander i alvorlig økonomisk trøbbel - styret truer med å trekke laget fra 2. divisjon

Sliter: Nardo sliter voldsomt med økonomien. Nå vil styret trekke A-laget.

Sliter: Nardo sliter voldsomt med økonomien. Nå vil styret trekke A-laget.

Nardo Fotballklubb - som er i samme avdeling som FFK kommende sesong - er i alvorlig økonomisk trøbbel. Nå innstiller klubbens styre på å trekke A-laget fra 2. divisjon.

DEL

Det var Adresseavisen som først omtalte saken. Bydelsklubben sliter med dårlig økonomi og skylder over to millioner kroner.

Klubbens styre innkalt til ekstraordinært årsmøte 20. desember. Her innstilles det på å legge ned A-laget. Det sittende styret varslet samtidig at de fratrer dersom innstillingen ikke får støtte, ifølge Adresseavisen.

Dersom Nardo trekker seg er det Fløy som overtar Nardos plass.

Seksjonssleder for klubbstøtte i Norges Fotballforbund, Rune Nordhaug, sier til Adresseavisen at det vil være det laget som rykket ned fra 2. divisjon inneværende sesong som vil få beholde plassen. I dette tilfelle Fløy, som rykket ned fra avdeling 2 med 28 poeng  – like mange som Stjørdals/Blink, som beholdt plassen på bedre målforskjell.

Nybergsund - som denne sesongen spilte i samme avdeling som FFK - klarte kun å ta 21 poeng.

– Vi følger selvfølgelig situasjonen. Kommer det en forespørsel, får vi ta den, sier Dagfinn Grastveit, leder i seniorstyret i Fløy til Aftenposten.no.

PS! Nardo spiller hjemmekampene sine på Nissekollen kunstgress.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags