«Vi elsker breddefotball – og sender 18 kamper direkte på FBTV»

Jubel: Kråkerøys Vetle Nilsen jubler etter en av sine fulltreffere i fjorårets sesong. (Foto: Jørn Kristoffersen)

Jubel: Kråkerøys Vetle Nilsen jubler etter en av sine fulltreffere i fjorårets sesong. (Foto: Jørn Kristoffersen)

Artikkelen er over 3 år gammel

Visste du at Torps evigunge spiss Kenth Børresen har 167 mål på 155 kamper for Torp IFs A-lag? Visste du at Gresvik brukte 33 spillere på 21 kamper i fjorårets sesong og aldri stilte samme ellever i to kamper på rad, og at Kråkerøy kun slapp inn ett mål på dødball i løpet av hele fjorårssesongen?

DEL

KommentarVi vet at det er mange av dere der ute som har et forhold til lokalfotballen. Og nå braker det snart løs. Fotballklubbene er ofte limet i lokalsamfunnet, og vi opplever at det fortsatt er interesse for de lokale lagene. Ikke bare legges det ned en fantastisk dugnadsinnsats i klubbene – engasjementet er stort, innsatsen likeså.

I år skal vi sende en rekke kamper fra lavere divisjoner direkte på FBTV. Sendingene vil være åpne for alle våre abonnenter. Christian Brevik og Kristian Bolstad vil utgjøre vårt kommentatorteam gjennom sesongen. Duoen lover å formidle følelsene, innsatsen og viljen. Allerede 2. påskedag (17. april) starter den lokale fotballen. To dager senere – den 19. april – er vi klare med vår første tv-sendte kamp. Det blir oppgjøret fra Torp Idrettsplass der hjemmelaget tar imot Lervik. Så fortsetter det gjennom våren og sommeren med ytterligere 17 deilige fotballkamper fra distriktet. På høsten spisser det seg til med opp- og nedrykksstrid.

3. divisjon blir selvsagt ekstra spennende denne sesongen med Kråkerøy og Østsiden som våre to lokale lag. Disse skal måle krefter mot blant annet Moss og Kvik Halden. Her blir det garantert noen heftige lokaloppgjør.

Vi sender en rekke av Kråkerøy og Østsidens hjemmekamper. Noen bortekamper vil vi også sende - disse vil da bli streamet i samarbeidet med våre naboaviser; Halden Arbeiderblad og Moss Avis.

Gjennom våren vil noen av våre tv-sendtekamper få tittelen «Superkampen». Til disse kampene teller vi ned til kampstart med forhåndssaker og relevante reportasjer. I god tid før kampstart går vi direkte med studio hvor vi får besøk av aktuelle gjester. Det blir intervjuer med begge lags trenere og kanskje får vi også en tur innom garderobene før og etter kampen. Vår første «Superkamp» blir oppgjøret i 7. divisjon mellom Skogstrand og Hvaler. Tor Trondsens gutter vant 7. divisjon i fjor – foran nettopp Hvaler. Grunnet omleggingen av seriesystemet ble det fortsatt 7. divisjonsspill på begge klubbene. I år er de to lagene soleklare opprykksfavoritter igjen! Med andre ord; dette kan bli en rekordtidlig seriefinale. Skogstrand har hentet inn storscorer Stian Eriksrud – kanskje lokalfotballens giftigste spiss. Resten består av treningsvillige lokale juniorgutter. Hvaler på sin side har en uttalt målsetting om å kjempe i toppen.

I tillegg til tv-kampene håper vi også å kunne gi en god dekning på nett og papir. Men her er vi avhengig av dere. Send oss derfor bilder, korte referater og tips til saker. Vi kan ikke love at vi skal være til stede på samtlige kamper – men vi skal bestrebe oss etter å gi en god dekning i alle våre kanaler.

Vårt første bidrag er de direktesendte kampene.

Vi gleder oss og håper du gjør det samme. God fotballsesong.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags