Forsinkelser på Østfoldbanen

NYE PROBLEMER MED TOGENE: Fredag er det nye problemer med togene, denne gang rammes mossependlere på Østfoldbanen. Bildet er tatt på Oslo S tidligere i uken da det også var diverse problemer for togreisende.

NYE PROBLEMER MED TOGENE: Fredag er det nye problemer med togene, denne gang rammes mossependlere på Østfoldbanen. Bildet er tatt på Oslo S tidligere i uken da det også var diverse problemer for togreisende. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nye problemer på Østfoldbanen fredag ettermiddag.

DEL

(Smaalenenes Avis) Like før klokken 18 fredag kveld meldte Bane NOR at togene var i gang igjen etter en lengre stans på grunn av jordfeil. De opplyser likevel at det vil være forsinkelser utover kvelden.

– Det er færre spor i bruk mellom Langhus og Ski, opplyser de på Twitter som årsak.

Klokken ett fredag ettermiddag meldte Bane Nor at Østfoldbanen var stengt mellom Ski og Kolbotn. Det skyldtes en jordfeil. Estimert tid for åpning igjen ble klokken 18 fredag, skrev ØB.

Toglinjene som er berørt av dette er L2, L21, L22 og R20, og mossependlere merker dermed dette. Vy opplyser på sine nettsider at på linjene L21 og L22 er det busspendel mellom Oslo S og Ski. Linje R20 erstattes med buss.

Dette kommer i tillegg til signalfeilen på Skøyen som gjør at togene på Østfoldbanen ikke kjører lenger enn til Oslo S.

Denne feilen ble rettet like før 14-tiden fredag.

Ifølge kommunikasjonssjef i Vy Gina Scholz settes det opp alternativ transport med buss og maxi-taxi. Dette har allerede vært i gang litt for å få unna trafikken, sier hun. Blant annet settes det opp busser mellom Oslo S, Ski og Vestby.

– Bussene går fortløpende mellom stasjonene, sier hun.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken