Nå er vi i gang med ny sesong, og som jeg har gledet meg. Alt tyder på at vi i år får en sesong hvor korona ikke påvirker rammene for gjennomføringen av sesongen. Det vil si at vi hjemme får gjøre det beste ut av Stjernehallen som dessverre er det vi har.

Håpet er stinn brakke, god stemning før, under og etter kamp. Vi har nå fått et serveringstelt som ser ut til å bli et permanent tilbud til dere alle, og vi jobber hele tiden med å finne på nye ting som kan bedre opplevelsen i hallen.

Når det er sagt er jeg flau over de rammene vi er i stand til å tilby. Stjernehallen er en skandale.

Alt forfaller. Folk som kommer inn i hallen for første gang tror ikke sine egne øyne. Folk som ser TV- bildene fra hallen tror ikke sine egne øyne. Lagene som kommer for å spille hos oss ler av det vi tilbyr. Laget som tok sølv i fjor kommer fra Fredrikstad, en av Norges største byer, men vi spiller i en rønne.

Hva sier det om klubben og byen?

Hvilket inntrykk skaper det av oss som klubb og Fredrikstad som by?

Klubben blir ikke tatt seriøst. Byen blir ikke tatt seriøst. Det er faktisk helt utrolig.

I klubben har vi jobbet strategisk frem mot åpningen av Arena Fredrikstad. Økonomi og fremtids-budsjetter har vært basert på at arenaen faktisk kommer. Det sportslige likeså, og ikke minst oppbyggingen av ungdomsavdelingen. Nå føler jeg at alt er litt i det blå, og jeg synes at kommunens håndtering, vingling og totale mangel på fremdrift rett og slett ikke kan tas seriøst.

Litt sånn som Stjernehallen.

Jeg håper derfor at prosjektet umiddelbart kommer inn på et rett spor. I motsatt fall er jeg redd for klubbens fremtid.

Så over til denne sesongen. Folk spør meg om hva jeg tror om årets lag. Jeg tror vi er litt bedre enn i fjor. De som var med oss i fjorårets sesong har blitt litt mer erfarne, og stammen i laget har vist at de har en sterk vinnerkultur og at de kan slå de aller fleste.

De tilbakemeldinger jeg har fått på de nye spillerne er veldig positive. Det samme gjelder tilbakemeldingene på ny trener. Jeg tror derfor vi kan krige helt i toppen om vi unngår for mye skader. I mitt hode må ikke ambisjonsnivået være lavere enn det resultatet vi oppnådde i fjor. Det blir tøft, men jeg tror oppriktig på det når jeg skriver det.

Så får jeg håpe at alle supportere og samarbeidspartnere fortsetter med å støtte klubben på samme utrolig måte som tidligere. Uten dere hadde ikke det vi oppnådde i fjor vært mulig; ei heller det vi skal oppleve sammen i år. Takk for at dere er der for klubben.

Nå ser jeg frem til en strålende sesong sammen med dere alle!

(Innlegget ble først publisert i Stjernenskuddet)