Gå til sidens hovedinnhold

Foreslår slagord for Hvaler Ap: «Bevar Hvaler som det alltid har vært - stem Ap»

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingar Sundholm, leder i Hvaler Frp, svarer Ole LIndekleiv, Hvaler Ap: – Skal Hvaler kommune bestå, trengs endring, og ikke Arbeiderparti-politikk om å bevare Hvaler som det alltid har vært.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ole Lindekleiv fra Hvaler Arbeiderparti skriver i sitt innlegg i FB at undertegnede hevder; «Arbeiderparti politikk er kun å bevare som det alltid har vært».

Dette stemmer kun delvis. Mitt innlegg ble skrevet i en kontekst om næringsutvikling; «Skal Hvaler bestå som selvstendig kommune, og eiendomsskatten gradvis reduseres, og på sikt fjernes, så er dette kun mulig ved økt skatteinngang ved at flere personer med skatteevne etablerer seg på Hvaler. For dette trengs endring, og ikke Arbeiderparti-politikk om å bevare Hvaler som det alltid har vært.»

I denne konteksten så vil jeg påstå at Hvaler Arbeiderparti på folkemunne er kjent for å ha en politikk om å stemme ned alt som er nytt og næringsvennlig. Beviset på dette er kanskje MDG med sin grønne næringspolitikk som i denne kommunestyreperioden har valgt å samarbeide med Frp fremfor Ap, da Ap ikke har visjoner for vekst på Hvaler.

Det er nok velgere som ikke ønsker endring, så dere kan fritt benytte slagordet «Bevar Hvaler som det alltid har vært - stem Ap».

Lindekleiv prøver å score et billig politisk poeng på at jeg har flyttet fra Hvaler og er fortsatt leder av Hvaler Frp. Det skal også nevnes at du ikke må bo på Hvaler for å lese innleggene til Mona Vauger i f-b.no.

Jeg har valgt å fortsette mitt politiske engasjement på Hvaler, hvor jeg får tilsendt saksdokumenter og deltar på gruppemøter før hvert kommunestyremøte. Jeg gjør dette fordi jeg i likhet med deg ønsker å engasjere meg i fremtiden til Norges vakreste kommune. Det er en ære å jobbe sammen med dyktige Frp-ere på Hvaler og ikke minst jobbe sammen med en folkelig og populær ordfører som har fremtids visjoner for Hvaler.

Og i likhet med deg, ønsker Frp også å bevare det som er unikt og attraktivt med Hvaler, men vi ønsker i større grad å spille på det attraktive og unike for å fremme tilflytting og vekst.

Det er mulig at Arbeiderparti har fremmet flere interpellasjoner enn Frp, men det er naturlig for et opposisjonsparti å bruke interpellasjoner for å få frem sine saker. Skulle dere komme i posisjon, så vil dette bli snudd på hodet.

Når det gjelder skolesaken, så har premissene endret seg underveis. Kostnaden for å pusse opp Åttekanten og Floren skole ville langt overstige kostnadene ved å bygge en ny fellesskole på Asmaløy. I denne saken var det rett å snu hvor vi har fulgt rådet til administrasjon, Utdanningsforbundet og et flertall av foreldrene som har barn på skolene.

Godt valg, og vær takknemlig for at folk engasjerer seg, selv om de ikke har folkeregisteradresse på Hvaler.

Kommentarer til denne saken