Finn Olav vant hovedgevinsten i Lions julelotteri

VANT HOVEDGEVINSTEN: Finn Olav Lorentsen vant førstepremien i Lions julelotteri.

VANT HOVEDGEVINSTEN: Finn Olav Lorentsen vant førstepremien i Lions julelotteri. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Erik Olsen fra Lions delte ut premier til en samlet verdi av over 317.000 kroner fredag

DEL

Fredag kveld var vinnerne av premier fra Lions julelotteri samlet til premieutdeling i Østfoldhallen.

– 24 spente vinnere var kontaktet og oppfordret til å møte frem til overrekkelsen uten at de viste hvilken gevinst de hadde vunnet, forklarer John Ivar Isaksen i Lions.

Han forteller at spenningen i å vente på at deres loddnummer ble opplest var stor og gleden av å vinne kom klart frem hos de heldige. Erik Olsen ledet premieutdelingen.

Alle vinnerne i årets julelotteri i regi av Lions-klubbene i Fredrikstad og Hvaler er kunngjort på side ni i lørdagens papirutgave av Fredriksstad Blad. Gevinstene har en samlet verdi på 317.689 kroner og vinner av hovedgevinsten ble Finn Olav Lorentsen, som mottok et reisegavekort på 50.000 kroner. Andrepremien gikk til Tore Hollung, som fikk et reisegavekort på lydende 30.000 kroner, mens vinneren av tredjepremien, Leif Smedbakken, fikk en el-moped med tilhørende hjelm.

–Lions-klubbene i Fredrikstad og Hvaler takker alle som også i år har kjøpt lodd og støttet oss i vårt arbeid med å hjelpe andre, uttaler John Ivar Isaksen i Lions.

LIONS-VINNERE: Finn Olav Lorentsen (f.v.), som vant førstegevinsten, Tore Hollung, som vant andregevinsten og Leif Smedbakken, som vant tredjegevinsten.

LIONS-VINNERE: Finn Olav Lorentsen (f.v.), som vant førstegevinsten, Tore Hollung, som vant andregevinsten og Leif Smedbakken, som vant tredjegevinsten. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.