Robins dubb sett av 195.000 på to døgn

Litt småsjokkert: Robin Elias Bekkevold er litt i sjokk etter at han dubbet en kongelig scene i tegnefilmen «Robin Hood», og «alle» vil se den.Foto: Privat

Litt småsjokkert: Robin Elias Bekkevold er litt i sjokk etter at han dubbet en kongelig scene i tegnefilmen «Robin Hood», og «alle» vil se den.Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Robin Elias Bekkevold (25) laget en ny film bare på moro. Søndag kveld la han ut det dubbede Disney-klippet, og det er sett av 195.000 og delt over 2.100 ganger.

DEL

Hovedpersonen er litt i sjokk selv, for dette gikk fryktelig fort unna.

– Responsen var enorm. På 24 timer hadde den nådd 100.000 visninger, 1.500 hadde delt den på sin facebookvegg, 1.000 begynte å følge min personlige Facebook og 300 har sendt meg venneforespørsel, sier en blid 25-åring.

Du kan se videoen her

Startet på YouTube

Det er altså runde to i «eventyret» han opplever nå, og det er mange som synes hans dialektvariant av en prins-/slangescene fra «Robin Hood» er hysterisk morsomt. Du ser et stillbilde av sekvensen over. Med Prins Johan og slangen Hiss.

– Jeg laget en lenger type film for noen år tilbake («Pocahontas») som endte på 2,5 millioner visninger på YouTube. Det var før jeg fikk litt småangst, for den dukket plutselig opp på God kveld Norge på TV2 der advokat Abid Raja nevnte at Disney muligens hadde advokater på saken om å få den fjernet. YouTube startet å fjerne det jeg la ut. Kanskje jeg skulle vært tøff i trynet og stått i mot, for jeg vil mene at det er langt flere enn meg som legger ut videoer, og jeg kunne dratt med meg noen flere i dragsuget. Men jeg ga meg, sier han.

Jobber som servitør

– Jeg var også i gang med utdannelse på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio), men hoppet av.

– Jeg er fortsatt litt på vent med hva jeg vil med livet mitt, så nå jobber jeg som servitør i Oslo mens jeg tenker på hva jeg skal bli når jeg blir stor, flirer Bekkevold.

Akkurat nå gleder han seg over masse positive tilbakemeldinger med tommel opp.

Han ser heller ikke bort fra at det kommer noen flere animasjoner med det første.

Se "Pocahontas"-videoen under:

Artikkeltags