(Sarpsborg Arbeiderblad) Låten «Attention» skulle etter planen bli lansert fredag i forrige uke, men allerede torsdag kom sjokkmeldingen om at låten var lekket på nett og allerede ute.

Sjokkbeskjed

Ulrikke var i ferd med å gå på scenen i H3 Arena for lydprøver da sjokkbeskjeden kom. Da var det ikke annet å gjøre for Ulrikke og manageren Christoffer Gunnestad enn å kaste seg rundt og gjøre det beste ut av situasjonen.

Heldigvis var det umiddelbar positiv respons fra fansen, og siden har det strømmet på med lykkønskninger for sarpingen. Søndag og mandag denne uken har hun jobbet med å komme seg igjennom alle kommentarer og meldinger.

– Jeg tror jeg har svart på rundt 2.000 meldinger og kommentarer totalt. Om ikke mer! Det er helt sykt. Så fort jeg får svart på én kommentar, så kommer det tre nye. Men jeg klager ikke, for herregud så gøy de siste dagene har vært. Og det er så utrolig stas og rørende å se hvor mange som engasjerer seg, og hvor mange «Attention» har truffet rett i hjertet. Ikke bare her hjemme i Norge, men fra hele verden har det kommet meldinger og kommentarer. Fra Argentina og Brasil, til Romania og Portugal. Det er så vilt! Så vilt gøy, utroper artisten.

– Drøm om å vinne

Men nå tar Ulrikke seg pause i den store jobben med å svare fansen på nett for å underholde hjemmefansen i Sarpsborg.

I kveld inviterer hun nemlig til gratiskonsert på Storbyen, for å sparke i gang en aldri så liten MGP-fest i hjembyen.

– Nå har jeg fått handlet inn litt glitter og stæsj, så vi er klar for fest! Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme hjem, og få takket den herlige byen vår for all støtte de siste årene. Også håper jeg så klart at støtten fortsetter nå under Melodi Grand Prix, for det skal jo ikke legges under en stol at jeg har en stor drøm om å vinne MGP og få muligheten til å representere Norge, og Sarpsborg, i Eurovision i Rotterdam, sier 24-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad.