Søndagens kamp mellom FFK og Vidar er utsatt

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Søndagens kamp mellom FFK og Vidar på Fredrikstad stadion er utsatt på ubestemt tid - streiken i SAS er årsaken.

DEL

Det er FFK selv som melder dette på sine nettsider.

Det er SAS-pilotenes streik som er årsaken til Vidar ikke kommer på Stadion til søndag. I tillegg er tre andre matcher i FFKs avdeling utsatt.

- Det er veldig kjedelig. Alle FFK-kamper er et stort arrangement. Det er mye som er satt i sving, så det er både synd og litt utfordrernde å avslyse en kamp på så kort tid. Sportslig sett hadde det vært fint å spilt en kamp nå med tanke på å få en riktig rytme i terminlisten, sier Joacim Heier - daglig leder i FFK.

- Vi har hatt en dialog med Vidar og NFF i hele dag, men det lot seg ikke for Vidar å ta buss, legger han til.

- Vi er ikke den eneste kampen som har blitt rammet av denne streiken. Vi kan ikke dvele for lenge ved dette 1. mai er det 1. runde i cupen mot Sparta. Nå får guttene isteden trent hardt i helgen.

Klarte å booke om

1.-divisjonskampen mellom Skeid og Tromsdalen så ut til å ryke, men fredag ettermiddag kom beskjeden om at også den kampen spilles som oppsatt.

– Det er fulle fly fra Tromsø, og de har ikke klart å booke om, men vi jobber fortsatt for at kampen skal spilles, sa Rune Pedersen, seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i Norges Fotballforbund, til NTB tidlig fredag.

Noen timer senere kom beskjeden om at kampen mellom Skeid og Tromsdalen spilles.

– Tromsdalen kommer seg nedover, så nå blir det kamp, sier en fornøyd Pedersen.

Levanger-Kvik også utsatt

Samtlige kamper i Eliteserien og 1. divisjon for menn går dermed som planlagt. Det samme gjelder for Toppserien med unntak av oppgjøret mellom Vålerenga og Arna-Bjørnar. Den kampen er flyttet fra lørdag til søndag.

– Det blir også få utsettelser i lavere divisjoner. Vi er veldig fornøyd med jobben klubbene har gjort for å unngå avlysninger. De har virkelig lagt seg i sælene for å finne alternative reisemåter som for eksempel buss, tog og ombooking av fly, sier Pedersen.

Kampen mellom Fløya og Grand Bodø i 1. divisjon kvinner, som skulle vært spilt fredag, er utsatt og har allerede fått ny dato 12. juni.

I 2. divisjon for menn er fire av helgens kamper i 3. serierunde. Foruten FFK-Vidar, så er oppgjørene mellom Levanger – Kvik Halden og Nardo – Bryne i samme avdeling utsatt, samt Sotra – Mjølner i avdeling 2.

Artikkeltags