Gå til sidens hovedinnhold

FFK avkledd i snøføyka

Artikkelen er over 3 år gammel

(Tromsdalen-FFK 5-0) Med en serierunde igjen ligger FFK på nedrykksplass etter at de tapte i snøkaoset mot Tromsdalen søndag formiddag. - Nå har vi det ikke lenger i egne hender, men vi har ikke gitt opp å nå en kvalifiseringsplass, sier FFK-trener Alexander Olsen.

Tre scoringer av Lars Henrik Andreassen og et av Vegard Lysvoll og Tor Martin Minnea sendte FFK under streken. Elverum passerte FFK på tabellen etter at de overraskende vant 1-0 borte mot Start.

- Det ble ikke en opplevelse vi hadde håpet på. Det var vanskelig forhold for begge lag, men jeg ønsker ikke å komme med noen unskyldninger. Vi gjør for mange feil og blir straffet for det, sier Alexander Olsen tydelig nedbrutt.

Etter at Andrea Loberto fredag valgte å gi seg som FFK-trener, så var det Alexander Olsenm og Glenn Rostad som ledet laget fra sidelinjen mot Tromsdalen. De fikk en tung dag, hvor Tromsdalen fikk gjøre så vondt de ville. Etter at Tromsdalen hadde noen gigantsjanser innledningsvis, så var det først etter 23 minutter de tok ledelsen på et straffespark. Lars Henrik Andreassen scoret sikkert.

Les også: Her fulgte vi kampen minutt for minutt

Krampeaktig

Samme mann doblet ledelsen seks minutter etter sidebytte. FFK gjorde et krampeaktig forsøk på å slå tilbake, men isteden var det Tromsdalen som økte til 3-0 etter nydelig spill. Vegard Lysvoll sto for målet. Tor Martin Minnea økte deretter til 4-0, før Lars Henrik Andreassen fastsatte sluttresultat til 5-0.

- Det er en grunn til at vi ligger der vi gjør på tabellen. I og rundt egen boks er vi for dårlige, konstaterer Olsen etter femmmålstapet.

Ulrik Flo hevder laget var innstilte på å gå i krigen.

- Vi har derssverre ikke vært gode nok over tid, og da ligger vi der vi gjør på tabellen. Selv om det ser vanskelig ut, så nekter jeg å gi opp håpet om en kvalifiseringsplass. Jeg er optimist av legning. Og så lenge vi har et halmstrå, så skal vi prøve å gripe etter det, sier Flo til Fredriksstad Blad.

Les også: - Vi skal knytte til oss kompetanse før ny treneransettelse

Energiløse

FFK fremsto som energiløse i snøføyka og de var heldige som ikke tapte med større sifre.

Vi kommer tilbake med reaksjoner utover dagen.

Kampfakta

Tromsdalen – FFK 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 Lars Henrik Andreassen (str. 24), 2-0 Andreassen (52), 3-0 Vegard Lysvoll (66), 4-0 Tor Martin Mienna (75), 5-0 Andreassen (str. 87).

Dommer: Per Erik Haugen, Rælingen.

Gult kort:

Mohammed Ahamed Jama, Tromsdalen, Patrik Karoliussen, Edvard Skagestad, Shola Akinyemi, FFK.

 

 

Kommentarer til denne saken