Vinn FFK-sesongkort i moderne flaskepost!

Sjefredaktør Renè Svendsen i Fredriksstad Blad gleder seg til å dele ut hele 30 sesongkort i form av billetter til alle seriekamper på Fredrikstad stadion.

Sjefredaktør Renè Svendsen i Fredriksstad Blad gleder seg til å dele ut hele 30 sesongkort i form av billetter til alle seriekamper på Fredrikstad stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fredriksstad Blad deler nå ut hele 30 sesongkort til FFKs seriekamper på Stadion. Følg vår Facebook-side for å kunne delta i den moderne flaskepostkonkurransen.

DEL

I dagene frem til FFKs første hjemmekamp tirsdag 11. april kl. 19.00 kan du sikre deg en av de 15 verdifulle konvoluttene som inneholder to billetter til hver eneste en av de forhåpentligvis spennende og poengsankende seriekampene som skal spilles på Stadion i år.

Utdelingen vil foregå via direktesendinger på Facebook-siden vår. Dermed må du følge den siden for enklest å oppdage konkurransen. Klikk her for å gå til siden.

Den første som oppsøker stedet der konvolutten er plassert, vinner!

Den første konvolutten ble delt ut torsdag, rett utenfor inngangsdøren til Fredriksstad Blad. Da tok det sju minutter før Beate kom løpende og sikret seg billettene. De tre som kom på plass rett etter henne, får ha bedre lykke neste gang.

Se video av hele seansen her:

Se vårt ferske Fotballmagasin her (for abonnenter).

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken