Ulrik Flo er klar for FFK

Sogndal  20140712.
Eliteserien fotball 2014: Sogndal - Viking.  Ulrik Flo er ute med skade og så lampen fra tribuneplass  i eliteseriekampen mellom Sogndal og Viking på Sogndal stadion.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Sogndal 20140712. Eliteserien fotball 2014: Sogndal - Viking. Ulrik Flo er ute med skade og så lampen fra tribuneplass i eliteseriekampen mellom Sogndal og Viking på Sogndal stadion. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Spissen Ulrik Flo (27) er klar for FFK.

DEL

Fredag morgen tvitret FFK at det skal være en ny forsterkning på plass på dagens trening klokken 10.15. Etter hva FB kjenner til, er dette Ulrik Flo. Det var også Flo som ble presentert klokken 10.

Flo kommer fra den danske klubben Silkeborg som hentet ham så sent som i januar i år. Han har blitt løst fra kontrakten med klubben, og har nå signert en kontrakt med FFK som varer ut sesongen.

27-åringen skal ha gjennomført den medisinske sjekken på Fredrikstad Stadion fredag morgen oger klar for spill til søndagens viktige kamp mot Ull/Kisa.

Fra Sogndal, via Odd og til Danmark

Flo har flere kamper for det norske G18-landslaget. 27-åringen slo gjennom på øverste nivå i Sogndal hvor han noterte seg for 175 kamper i perioden 2007-2015.

Midtveis i 2015-sesongen ble han hentet til Odd Grenland. Etter fjorårets sesong trente Flo blant annet med Brann som var svært interessert i spissen. I stedet valgte Flo å prøve lykken i danske Silkeborg som rykket opp til Superligaen før årets sesong.

Her fikk 27-åringen en pangstart med tre scoringer på sine tre første kamper i sesongoppkjøringen.

- Vi har hentet den spissen vi ønsket oss. Flo er en pågående og hardtarbeidende spiller, som vi tror kan gå rett inn og gjøre oss enda bedre. Han sitter dessuten inne med de klassiske Flo-egenskapene i duell- og hodespillet, sa hovedtrener Peter Sørensen i forbindelse med overgangen.

Etter fire kamper i årets sesong står Silkeborg med tre tap og en uavgjort – Flo har spilt 65 minutter som innbytter.

Flo har kontrakt med Silkeborg ut 2017-sesongen.

PS! Fredag morgen hentet Silkeborg den danske spissen Nicklas Helenius, som har en fortid fra Aston Villa.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags