Her kan du parkere til cupfesten

PARKERING: Kvik Halden forventer bra med folk til cupkampen mot FFK onsdag. Det legges opp til parkering ved Strupe ungdomsskole, ved Felleskjøpet, ved tennisbanen og på grusplassen ved Hjortsberg skole.

PARKERING: Kvik Halden forventer bra med folk til cupkampen mot FFK onsdag. Det legges opp til parkering ved Strupe ungdomsskole, ved Felleskjøpet, ved tennisbanen og på grusplassen ved Hjortsberg skole. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kvik–FFK spilles på Strupe onsdag kveld. Det skaper visse logistikkutfordringer.

DEL

Kvik–FFK spilles på Strupe Kunstgress fordi gressmatta på Halden stadion fortsatt ikke er spilleklar.

– Vi ønsker å være i forkant, og har laget et oversiktskart med tanke på parkering og inngang. Samarbeidet med både kommunen og politiet er meget godt. Det sier Marthe Forsth-Svensson, daglig leder i Kvik Halden FK.

Organiserer parkering

Cupkampen mellom Kvik Halden og FFK har avspark onsdag kl. 18.00.

– Strupe ligger i et godt trafikkert område. På en hverdagsettermiddag og -kveld som dette, vil det også være tre åpne dagligvarebutikker i nærområdet.

Kvik Halden vil ha parkeringsvakter i området, og det legges opp til parkering ved Strupe ungdomsskole, ved Felleskjøpet og ved tennisbanen. Parkering for bortesupportere blir på grusbanen på Hjortsberg skole.

– FFK er informert om dette. For de tilreisende fra Fredrikstad er det bare å plotte inn BRA-veien 67 (Hjortsberg skole) på GPS'en, for å komme til riktig parkering, sier Kviks daglige leder.

Begrenset framkommelighet

Forsth-Svensson skryter av samarbeidsviljen som både kommunen og politiet viser. Hun har også informert Coop Prix om at cupkampen kan gå ut over butikkens kundestrøm.

Foto:

– Parkeringsplassen foran butikken skal forbeholdes Coops kunder. Vi ble møtt med forståelse for at cupkampen likevel kan skape et visst kaos i nærområdet. Lokalbefolkningen rundt Strupe bør også være forberedt på at det kan bli noe mindre framkommelighet i forkant og etterkant av kampen, sier Forsth-Svensson.

Håper på folkefest

Kvik Halden har leid inn en «allsangtribune», med plass til 272 mennesker. Øvrige tilskuerplassen blir langs banen, og først og fremst i skråningen opp mot tennisbanen.

PowerPoint-presentasjon

PowerPoint-presentasjon Foto:

– Vi har søkt politiet om et arrangement opp mot 1.000 tilskuere. Om det kommer så mange, vet jeg ikke. Men nå hadde i hvert fall både Kvik Halden (1-0 over Skjetten) og FFK (1-0 over Asker) en god sesongstart, og det er jo positivt.

Se kampen på FBTV

Du kan se ondagens cupkamp direkte på FBTV. Avspark 18.00.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken