Håper supporterne kan bidra til ny FFK-spiller og «GPS-vester»

Ønsker GPS-vester: Per-Mathias Høgmo og Joacim Heier håper «Jeg er med-aksjonen» kan bidra til å finansiere en ny spiller, samt GPS-vester. (Foto: Geir A. Carlsson)

Ønsker GPS-vester: Per-Mathias Høgmo og Joacim Heier håper «Jeg er med-aksjonen» kan bidra til å finansiere en ny spiller, samt GPS-vester. (Foto: Geir A. Carlsson)

FFK drar i gang en ny «Jeg er med-kampanje». Målet denne gang: Å finne en ledertype og samtidig bidra til at FFK får bedre forutsetninger i treningshverdagen.

DEL

«Jeg er med» er et etablert begrep i fotball-Fredrikstad. Aksjonen har tidligere gjort det mulig for klubben å hente spillere som Andreas Landgren, Haitam Aleesami, Cristian Gamboa og nå sist Mislav Leko. 
- Nå håper vi på hjelp fra supporterne til å forsterke troppen, og ikke minst gjøre det mulig for oss å kjøpe inn GPS Tracking-vester, sier Joacim Heier.

Sistnevnte har vært et sterkt ønske fra klubben i lengre tid. Prislappen er rundt 200.000 kroner årlig.

- En slik løsning vil være et stort løft med tanke på treningskvaliteten.Tracking-system er de siste årene blitt en integrert del av toppfotballen. Systemet kartlegger spillernes bevegelser og puls gjennom trening og kamp, og sørger for at hver enkelt spiller til enhver tid trener best mulig, sier Heier.

- Det vil gi oss mye bedre forutsetninger i treningshverdagen. Gjennom dette har vi mulighet til å justere belastning, intensitet og ikke minst komme med konkrete tilbakemeldinger, sier Per-Mathias Høgmo.

Ønsker en ledertype

Duoen legger til at man i tillegg ønsker å styrke stallen ytterligere.

- Vi ønsker en spiller som har egenskaper og ferdigheter til å spille oss opp en divisjon og som også har holdninger og verdier som gjør at han er en leder både på og utenfor banen, sier Per-Mathias Høgmo.

«Jeg er med-aksjonen» starter umiddelbart. En andel koster 250 kroner. I fjor ble det samlet inn 500.000 gjennom «Jeg er med-aksjonen».

Første trening mandag

Mandag leder Per-Mathias Høgmo sin første FFK-trening.

– Blir det hardkjør fra start?

– Det blir kvalitet fra første stund. Jeg krever 100 prosent tilstedeværelse når man er på trening, sier Høgmo som understreker at det i en startfase blir vel så viktig å bli mest mulig kjent med spillergruppen, sier FFK-treneren.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags