Erik Tønne FFK-aktuell

FFK-AKTUELL: Tidligere Bodø Glimt-spiller Erik Tønne kan være på vei til FFK. (Foto: Freddy Toresen)

FFK-AKTUELL: Tidligere Bodø Glimt-spiller Erik Tønne kan være på vei til FFK. (Foto: Freddy Toresen)

Artikkelen er over 3 år gammel

Den tidligere Bodø Glimt-backen kan være på vei til FFK.

DEL

Det er Avisa Nordland som i sin papirutgave melder at backen ikke får forlenget sin kontrakt i Bodø, og at FFK kan være neste stoppested. FFK-trener Jan Halvor Halvorsen var mannen som hentet Tønne til Bodø Glimt sommeren 2015, men ønsker ikke kommentere om han ønsker å hente ham også til FFK.

- Er Erik Tønne aktuell for FFK?

- Jeg vil ikke kommentere noe angående enkeltspillere, svarer Halvorsen som også legger til at han kjenner Tønne som en god spiller fra tiden i Glimt.

I tillegg til Glimt har Tønne tidligere spilt Tippeliga og 1. divisjon for Sandnes Ulf. Han kom opp gjennom ungdomsavdelingen til Rosenborg, før han dro til Sheffield United, hvor han også har A-kamper for den engelske League One-klubben. Han har også låneopphold i York City og Ham Kam på samvittigheten.

Tønne blir beskrevet som en allsidig venstrebent spiller som kan bekle flere posisjoner, men er best på venstreback. Fra før har FFK både Kristian Brix og Netan Sansara som kan spille venstreback. Men sistnevnte ga etter 2015-sesongen klar beskjed om at han ønsker å spille midtstopper, mens Brix også er like god på midtbanen eller i en kantrolle.

Det har ikke lyktes FB å komme i kontakt med Erik Tønne søndag ettermiddag.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags