Mariann Høili: - FFK-supportere, skjerp dere. Gå på kamp

Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Mariann Høili tar et oppgjør med det hun omtaler som medgangssupportere før cupbataljen mot erkerivalen. – Hvor er dere 12.000 som sto der stolte med rødt og hvitt skjerf da det gikk bra? spør hun.

DEL

I et leserbrev til Fredriksstad Blad skrev Mariann Høili dette:

Til dere som elsker fotball og som ikke går på stadion fordi guttene taper og taper: Kom dere på Stadion. Det betyr mental oppmuntring for dem som skal gjøre jobben og ikke minst penger i en slunken klubbkasse. Skjerp dere. Med det hylekoret vi har i Fredrikstad akkurat nå burde det kunne forventes 6000 mennesker på hver kamp. Lykke til!

Overfor Fredriksstad Blad utdyper hun gjerne hvorfor byens befolkning bør støtte opp om FFK.

Ikke penger igjen

FFK-Alta   3-0
Plankehaugen.

FFK-Alta 3-0 Plankehaugen. Foto:

– Det irriterer meg voldsomt at de som tidligere var interessert i FFK er borte. Selv om deres lag taper kamper, så bør ikke engasjementet forsvinne. De som ønsker å ha med et lag i toppen, ja de bør støtte dem nå. Forsvinner ytterligere tilskuere for hver  kamp, så blir det ikke penger igjen til å drifte klubben, mener kona til en av FFKs viktigste økonomiske støttespillere, Terje Høili.

– Det blir som om du ønsker en kjøpmann i din gata, ja så må du støtte opp om ham for at han skal bli der. Nå er det på tide å mobilisere, fortsetter Mariann Høili, som poengterer at hun selv har null interesse for fotball.

Stor støtte

– Jeg har derimot en mann som er særdeles fotballinteressert og som har støttet FFK av kjærlighet med mange millioner. Derfor forbeholder jeg meg også retten til å forundre meg over mennesker som svikter en klubb de tidligere sto på tribunen og hyllet i medgangstider. Det er noe med det å være trofast i medgang og motgang, legger Høili til.

Mangler FFK-vimpel

Tidligere vaiet FFK-vimpelen over den herskapelige villaen på Ekheim på Kråkerøy. Den er nå tatt ned.

– Den hang oppe så lenge den var hel, men ønsker noen å henge opp en ny FFK-vimpel så er de hjertelig velkommen til å gjøre det, sier Høili, som virkelig håper at byens befolkning nå mobiliserer til å lage en fest på tribunen torsdag klokken 19.00 når Sarpsborg 08 kommer på besøk.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken