Seiersdansen er ikke over for FFK

FEIRET: Sanel Kapidzic (til venstre) blir feiret av Brice Wenbangomo etter at han satte inn seiersmålet mot Strømmen mandag kveld. Foto: Erik Hagen

FEIRET: Sanel Kapidzic (til venstre) blir feiret av Brice Wenbangomo etter at han satte inn seiersmålet mot Strømmen mandag kveld. Foto: Erik Hagen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sanel Kapidzic (27) mener lagmoralen FFK har fremvist denne høsten vil sikre ny 1. divisjonskontrakt. - Noe annet er ikke tema, sier dansken.

DEL

Mandag ble FFK-spissen matchvinner med sin 2–1 scoring mot Strømmen.

Målet var viktig. Det ga rødbuksene et pusterom i en nedrykksstrid som også i år kan bli dramatisk.

– Det er vel ikke den hardeste avslutningen jeg har hatt under denne sesongen, men mål er mål, konstaterer Sanel om ballen som trillet forbi gjestenes keeper som sto på feil ben.

En arbeidskamp

– Du har scoret 12 mål til nå. Kan supporterne vente seg flere scoringer fra deg denne sesongen?

– Vi har fem matcher igjen, så jeg vil gjerne legge til et par mål på den statistikken, fastslår 27-åringen som medgir at han var sliten etter mandagens match på Stadion.

– Det var en del løping, ettersom Strømmen var gode med ball. De klarte periodevis å spille oss lave, så dette var en skikkelig arbeidskamp fra vår side. Nok en gang viste vi en skikkelig lagmoral. Det ble avgjørende.

VIDEO: Se seiersmålet til Kapidzic mot Strømmen her:

Fikk hjelp av publikum

Siden Mons-Ivar Mjelde overtok har FFK nektet å tape. Samtidig legger ikke Sanel Kapidzic skjul på at mandagens match ikke var den beste siden den nye treneren overtok .

– Uansett får vi med oss tre ytterst viktige poeng, og denne gangen er absolutt publikum med på å hjelpe oss frem. Vi var slitne mot slutten, men vi klarer å løpe litt mer takket være den støtten vi får fra tribunen.

En god mulighet

– Hvordan ser du for deg avslutningen på sesongen?

– Vi er på ingen måte borte fra nedrykksstriden, men vi kan ikke tenke lenger en kamp frem i tid. Nå står vi overfor en lang treningsuke, ettersom neste kamp først er tirsdag mot Sandefjord. Ut fra høstens resultater mener jeg vi har en god mulighet til å sikre ny 1. divisjonskontrakt, sier Sanel som også har kontrakt med FFK i 2017. Her er FFKs gjenstående kampprogram: Sandefjord (b), Ranheim (h), Kristiansund (b), Kongsvinger (h) og Bryne (b).

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken