Drømmetreff fratok FFK seieren

Sanel Kapidzic ga FFK ledelsen som så ut til å gi rødbuksene tre poeng, men i det 90 minutt utlignet KIL på et mesterlig frispark.

Sanel Kapidzic ga FFK ledelsen som så ut til å gi rødbuksene tre poeng, men i det 90 minutt utlignet KIL på et mesterlig frispark. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

FFK ble påført en nesestyver 14 sekunder før full tid, da Kongsvinger utlignet til 1–1 på litt av et frispark.

DEL

15 minutter før full tid trodde mange at avgjørelsen falt på Fredrikstad Stadion. Razak Nuhu sender en fin ball inn i feltet fra venstrekanten. Sanel Kapidzic mottar lærkula som spretter opp i armen hans, før han setter den kontant i nettet. 1–0 uten at dommeren får med seg handsen.

Her fulgte vi kampen direkte

Ikke jumbo lenger

Kongsvinger ville det annerledes. Etter 89.46 minutter får Kongsvingers innbytter Niklas Castro sjansen på frispark like utenfor 16-meteren. Han limer ballen opp i krysset bak Håvar G. Jenssen. 1–1. Kongsvinger jaktet seiersmålet på overtid, men flere mål ble det ikke denne kvelden. Førstkommende søndag reiser FFK til Bergen for å møte Åsane. Åsane trenes som kjent av fjorårets FFK-trener Mons-Ivar Mjelde.

Se mål og andre høydepunkter:

Korrekt annullering

FFK åpner friskt og har ballen en del innledningsvis. Etter åtte minutter får rødbuksene korrekt annullert en scoring av Ulrik Flo. Linjedommeren fikk med seg at Akinsola befant seg i offside. Kongsvinger fikk sin første sjanse etter 18. minutter og den var stor. Etter pent forarbeid på venstresiden, så var Martin Antonio Nieves nær ved å gi gjestene ledelsen. Ulrik Flo kunne på sin side gitt vertene ledelsen etter en halvtime, men det ble for mye løskrutt i avslutningen.

Nær ledelse

FFK kunne fått en pangstart på 2. omgang. Et pent samspill av Razak Nuhu og Mos N'Diaye sender sistnevnte alene med keeper. Kongsvingers sisteskanse Simen Lillevik Kjellevold gikk seirende ut av den duellen. Kongsvinger fikk like etter en gedigen mulighet ved Mats Cato Søvik Moldskred. Men i det øyeblikket han skal heade ballen inn er Nuhu Razak på plass og forstyrrer nok til at ballen går utenfor. Kongsvinger har en god periode, men det er FFK som slår tilbake.

Nuhu servitør

Razak Nuhu sender en fin ball inn i feltet fra venstrekanten. Sanel Kapidzic mottar lærkula som spretter opp i armen før han setter den kontant i nettet. 1–0 uten at dommeren får med seg handsen. Kongsvinger er nær ved å utligne, da Harald Holters heading stryker like utenfor stolpen. Der hadde FFK marginene på sin side. Niklas Castros drømmetreff like før slutt gjør at fortsatt FFK er under streken.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken