FFK håper på supporter-hjelp til å hente en sentral midtbanespiller eller midtstopper

Frir til fansen: FFK-trener Andrea Loberto håper klubbens supportere kan bidra i jakten på en erfaren spiller. (FOTO: Geir A. Carlsson)

Frir til fansen: FFK-trener Andrea Loberto håper klubbens supportere kan bidra i jakten på en erfaren spiller. (FOTO: Geir A. Carlsson)

FFK blåser liv i «Jeg er med-aksjonen». Øverst på ønskelisten står en erfaren midtstopper eller midtbanespiller med lederegenskaper. Det håper klubben at du som supporter skal bidra med å finansiere.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

FFK gjenoppliver «Jeg er med»-aksjonen og det betyr at supporterne nå kan være med og bidra til en ekstra forsterkning foran kommende sesong.

«Jeg er med» er ikke et ukjent begrep i Fredrikstad. Aksjonen har tidligere gjort det mulig for klubben å hente spillere som Haitam Aleesami og Cristian Gamboa. Nå håper det nye trenerteamet på hjelp fra supporterne foran kommende sesong.

- Vi ser etter en spiller som kan gå rett inn på laget. En med erfaring og lederegenskaper, som har spilt på høyere nivå og går foran i hverdagen. Kort og godt en som gjør en forskjell, sier trenerduoen Andrea Loberto og Aleksander Olsen.

I følge FFKs nettsider er det nå mulighet til å kjøpe andeler a 250 kroner.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags